TR EN
PRO AV

SONY FWD55A95L

SONY FWD55A95L

55” BRAVIA A95L Serisi QD OLED artık her zamankinden daha parlak.

Sonsuz renkler. Kusursuz kontrast
Cognitive Processor XR™ ile desteklenen amiral gemisi OLED TV’miz en geniş renk yelpazemizi ve kusursuz kontrastı ortaya çıkarıyor. Filmler, oyunlar ve daha fazlası… Her şey 4K QD-OLED’de son derece sürükleyici bir deneyim hâline geliyor. Sinematik ses doğrudan ekrandan geliyor.

Eşsiz renkler. Olağanüstü canlılık
İç açıcı parlak renkleri ve doğal siyahları görün. Cognitive Processor XR™ sahnelere benzeri görülmemiş bir gerçeklik katarak QD-OLED’in gücünü en üst düzeye çıkarıyor.

Şimdiye kadarki en geniş paletimiz için renk hacmini genişletiyoruz
Milyonlarca bağımsız, kendinden aydınlatmalı piksel. Milyarlarca gerçek renk. XR Triluminos Max™ parlak sahnelerde bile kapsamlı gölgeler ve tonlar sunuyor.

Doğal siyahlar. Kusursuz parlaklık. Üstün kontrast
Şimdiye kadarki en parlak OLED’imiz. Sıcaklık sensörü, yüksek parlaklık paneli ve ısıyı dağıtmaya yarayan ısı yayma levhasına sahip olan TV, ekran sıcaklığını algılıyor ve önceki modele göre %200 daha fazla parlaklık sağlamak için ışığı hassas bir şekilde kontrol ediyor.

Cognitive Processor XR™
İnsanların dünyayı gerçekten nasıl gördüğünü anlayan bilişsel zekaya sahip dünyanın ilk görüntü işlemcisi. Cognitive Processor XR™ işlemcili BRAVIA, sizi sahnenin daha da derinlerine çeken, yepyeni bir izleme deneyiminin kapılarını açar.
Daha geniş ton ve doygunluk, canlı tonlar ve gerçekçi dokularla, güzel ve doğal renklerden oluşan daha da geniş bir renk paletini keşfedin.
Cognitive Processor XR™, büyük miktarda görüntü verisine erişerek yükseltilmiş görüntü kaynaklarıyla kayıp ayrıntıları ve dokuları akıllı bir şekilde yeniden üretir.
XR Motion Clarity™, sahne verilerini analiz ederek hızlı hareket eden sahnelerde dahi bulanıklık olmadan, ekrandaki aksiyonun akıcı, parlak ve net kalmasını sağlar.
XR Contrast Booster ile, parlak alanlar daha parlak, karanlık alanlar daha karanlıktır ve kayıp vurgu veya gölge ayrıntıları olmadan sahnelere derinlik eklenir.

Güzel renkler. Her açıdan.
Yan açılardan TV izlemek gerçekten tatmin edici. A95L’deki QD-OLED panelimiz tüm görüntüleme açılarında tutarlı renkler sunmak için parlaklığı sabit tutuyor.

Ekrandan gelen ses gerçekten etkileyici.
Ekran, güçlü akustik sunmak için her parçasını görüntüyle mükemmel şekilde eşleşen bir hoparlöre dönüştürerek titriyor.

Aksiyonun olduğu yerde ses de vardır
Acoustic Surface Audio +™ ile ses doğrudan sahnenin içinden gelir. Sesin ekranın altından geldiği geleneksel TV’lerden çok daha sürükleyicidir.

İzlemek istediğiniz her şey tek bir yerde
Akış hizmetlerinizdeki 700.000’den fazla film ve TV programına tek bir yerden ulaşın ve ilginizi çeken konulara ve türlere göre düzenleyin.

Tek Parça. Minimalist. Sürükleyici.
Neredeyse çerçevesiz olarak tasarlanan TV gözlerinizi önemli olan şeye yani görüntüye odaklıyor.

Çevre dostu özelliklerle tasarlandı
BRAVIA™, yüksek görüntü ve ses kalitesini bir araya getiriyor. Ayrıca yeni ECO Dashboard TV Uygulaması ile düşük enerji tüketimi sağlıyor, TV kasasının genelinde sıfırdan plastik kullanımını yaklaşık %60 oranında, paket boyutunu %15 ve toplam ağırlığı %12 oranında azaltmak gibi çevresel etkiyi indirgemeye yardımcı önlemlere önem veriyor.

Tüm tasarruf ayarlarınız tek bir yerde
Eco Dashboard, tasarruf ile ilgili tüm ayarları tek bir yerde tutar ve bunları ayrı ayrı veya tek seferde değiştirmeyi kolaylaştırır.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.