TR EN

Legrand | AV Markalarımız


Tümleşik AV markalarımızla; kurulum ve teknoloji zorluklarını çözen yenilikçi çözümler ve
olağanüstü hizmet sayesinde şaşırtıcı AV deneyimlerinin temelini oluşturuyoruz.



CHIEF LCM2X2U

Chief Fusion tavan montajı çözümleri, duvarların bulunmadığı önemli yerlerde menü boardları oluşturmayı mümkün kılar.
Kolayca daha uzun menü panoları oluşturmak için birleştirilebilir. Digital Signage kurulumları için idealdir.


CHIEF SYSAUW

Düzenleme ve kurulumaçısından hız ve esneklik için tasarlanmıştır. SYSAU Asma Tavan Projektör Sistemi,
kurulum süresini üçte bir oranında düşürür ve kurulumların çoğunu tamamlamak için gereken her şey kutunun içerisindedir.



PROJECTA 10600486

HomeScreen Deluxe, siyah kadife çerçeveye sahip sabit çerçeveli bir perde olmasının yanı sıra, projektörünüzün teknolojisini
en üst seviyeye çıkarmak için 4K ve Ultra HD çözünürlükler için tasarlanmış projeksiyon yüzeylerinde en son teknolojiye sahiptir.


PROJECTA 10103953

Mükemmel düz perde yüzeyi için gerdirmeli sistem ile duvara veya tavana montaj için şık tasarımlı elektrikli projeksiyon perdesi. Smooth Roll Technology: Ekranınızı tamamen düz tutmak için tasarlanmış bir silindir teknolojisidir. Easy Install sistemi sayesinde duvara veya tavana kolayca monte edilebilir. 

VADDIO 999-9995-601

Daha geniş mikrofon kapsama alanı gerektiren video konferans alanları için ideal olan ConferenceSHOT AV Basic 2 Bundle, bir ConferenceSHOT AV, bir adet HDMI ses yerleştirici kit ve iki adet masaüstü çok yönlü mikrofondan oluşmaktadır.

VADDIO 999-5750-001

Pan, tilt ve zoom kontrol düğmeleri, kamera seçimi için ışıklı basma butonları, otomatik / manuel geçişli ve üç eksenli ince kontrol için geniş odak butonu için tam renkli dokunmatik ekran arayüzüne sahiptir. Hassas kamera hareketleri için joystick ile kolay kullanımlıdır.


MIDDLE ATLANTIC RFR SERİSİ

Profesyonel entegrasyon için tasarlanan geniş gövde tasarımı, vidalı tekerlekler ve çelik sağlam konstrüksiyon ile yıllar boyu kullanılabilecektir. Pasif soğutma için optimize edilmiş olan RFR Serisinde ayrıca enerji tasarrufu sağlayan termostatik soğutma fanı bulunur.

MIDDLE ATLANTIC PTRK SERİSİ

Sağlamlık ve taşınabilirlik gerektiğinde PTRK Serisi Rack Kabinler tam aradığınz çözümdür.  4 inç tekerlekler, gelişmiş kablo yönetimi ve güvenli kapılar bu rack kabini çok çeşitli uygulamalar için ideal kılar.


           LUXUL XMS-7048P-E

52 bağlantı noktalı Gigabit anahtarında, 16 anahtarın (800 bağlantı noktası) kesintisiz ölçeklenebilirliği ve yönetimi için 48 PoE + bağlantı noktası, 2 Gigabit RJ-45 bağlantı noktası ve iki 10 Gigabit SFP + istifleme bağlantı noktası bulunur. PoE + ile, toplam güç 740 Watt olan 802.3af / uyumlu cihazlara hem güç hem de yüksek hızlı veri sağlamak için standart Ethernet kablosu kullanabilirsiniz.

LUXUL XAP-1510-E

Yüksek çıkış gücü ve öncü 802.11ac 3x3 Çift Bant teknolojisini Beamforming ile birleştiren XAP-1510, birinci sınıf bir Wi-Fi deneyimi için olağanüstü kablosuz kapsama alanı ile birlikte 1900 Mbps'ye kadar veri hızları sunar. Şık tasarım, bir tavana, duvara veya diğer düz bir yüzeye göre göze çarpmayan montaja olanak tanır; bu, hem Konut hem de Ticari ortamlarda kapsama alanını maksimuma çıkarmak için mükemmel bir seçimdir.



BRAUN PHOTOTECHNIK | CHIEF | DA‑LITE | ILFORD | KINDERMANN | LENKENG | LUXUL | MIDDLE ATLANTIC | PROJECTA | REFLECTA | SONY | VADDIO