TR EN

VANGUARD DİGİTAL BASKI SİSTEMLERİ

 
Amerika'nın en çok satan dijital baskı sistemi artık Türkiye'de. Üstelik Durst Group güvencesi ile...
 

VANGUARD DİGİTAL BASKI SİSTEMLERİ İLE TANIŞIN

 

Vanguard Digital'in misyonu, müşterilerimize geniş format pazarında en verimli deneyimi sunmaktır.

Vanguard Digital, signage, dekorasyon, kurumsal, endüstriyel ve ambalaj sektörleri için önde gelen bir dijital baskı sistemleri üreticisidir. Durst, geniş format portföyüne yeni baskı makinesi sınıfları eklemek adına, Vanguard Digital'i satın alarak pazardaki liderliğini perçinledi.

Vanguard Digital, teknolojik yenilikleri pazara herkesten daha hızlı ve daha başarılı bir şekilde sunmayı hedefler. Organizasyonumuzun çevik ve esnek olması, yeni gelişmeleri ürünlerimize hızlı ve daha verimli bir şekilde entegre edebilme kabiliyetimizi artıyor. Bu da pazardaki lider konumumuzu korumamızı sağlıyor. Tüm baskı makinelerimiz, sektör lideri baskı kalitesi, hız, güvenilirlik, yatırım karşılığı düşük maliyet sunmak için en yüksek kalitede bileşenleri  kullanır.
 
VK3220T-HS

Yeni nesil bir UV flatbed dijital baskı sistemi. 3,2 metre x 2 metre boyutlarında, VK3220T-HS, Vanguard'ın endüstriyel flatbed yelpazesini kapsayan sektördeki tüm müşterilere yüksek performans ile ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar.
 
VK300D-HS
3,5pl baskı yapabilen, endüstriyel Kyocera KJ4A baskı kafaları ile tasarlanmıştır. 4 inç kalınlığa kadar her türlü baskı malzemesi üzerinde canlı çıktılar için hassas noktasal konumlandırma sunar. İşinizle birlikte büyümek üzere tasarlanmıştır ve 2 baskı sırası aracılığıyla 10 baskı kafasına kadar sahada genişletilebilir.
 
VK300D-HVT
Oluklu mukavva baskısı için özel olarak üretilmiş, frezelenmiş alüminyum tablaya sahip bu flatbed, kıvrılmış baskı malzemesi ve kafa çarpması korkusu olmadan ekibinizin inanılmaz bir hızda üretim yapmasını sağlayacaktır.
 
VK300D-SS
En zorlu malzemeleri kullanabilmek için tasarlanmış sağlam bir vakum masasına sahiptir. VK300D-SS, kafa çarpması riskini azaltır ve ciddi derecede bükülmüş malzemelere baskı yaparken içinizin rahat etmesini sağlar. Vakum masası, baskı sırasında maksimum malzeme stabilitesi için 120.000 adet 1/8 inç delikten ve iki adet 5 beygir gücünde Spencer fan motorundan oluşur.
 
VR5D-E
127 cm x 254 cm flatbed LED UV baskı sistemi, piyasadaki en sağlam vetam kapsamlı flatbed baskı makinesidir. İnanılmaz bir fiyata akla gelebilecek her özellik ile yatırım maliyetiniz beklentilerin çok altında olacaktır. 10 adede kadar Ricoh Gen5 baskı kafası ekleyebilme özelliği ile işletmenizle aynı büyüme yolunda ilerleyecektir.
 
VR6D-HS
Çevreye duyarlı LED kürleme teknolojisi, statik elektriği ortadan kaldıran iyonizasyon çubukları, 4 vakum bölgesi, 5-10-15 pikolitre damla boyutu, CMYK, Lc, Lm, W, V mürekkep desteği,127 cm x 254 cm  baskı alanı ve çok daha fazlası bulunmaktadır. 10 kafa / 2 sıraya kadar sahada yükseltilebilir.
 
VKR3200-HS
Signage, statik kaplama, duvar kaplaması ve diğer esnek malzemeler için olağanüstü kalite sunan gerçek bir roll-to-roll baskı makinesidir. Toplam 8 kafa, iki sıraya kadar genişletilebilir ve CMYK artı Beyazı renkleri destekler. Bu sağlam 3,2 m / 126 inç roll-to-roll baskı sistemi, 4, 8 ve 12 pikolitre ile baskı yapabilir.
Vanguard Digital VKR3200-HS
Vanguard Digital Baskı Sistemleri Kataloğu