TR EN
PRO AV

SONY FWD98X90L

SONY FWD98X90L

98” BRAVIA 4K HDR Full Array LED Ekran, Google TV

Göz alıcı parlaklık, mükemmel kontrast, destansı bir izleme deneyimi
Cognitive Processor XR tarafından desteklenen muhteşem 98 inç 4K Full Array LED X90L, etkileyici büyüklükteki ekranda gerçekçi derinlik ve yoğun kontrast sunuyor.
Yeni tasarlanmış yerel karartma yapısı sahnelerin canlı bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor. 

Yoğun kontrast ile derinliği hissedin
İnanılmaz kontrast ve gerçek derinlikle dolu görüntülere kendinizi kaptırın. Full Array LED ekran ile. Cognitive Processor XR™ tarafından desteklenen yeni tasarlanmış yerel karartma yapısı, sahnelerin canlı bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor.

Yoğunlaştırılmış kontrast. Artırılmış derinlik.
XR Contrast Booster, ışığı ekran boyunca hassas bir şekilde dengeleyerek parlamada daha yüksek pikler, gölgede daha derin siyahlar için parlaklığı ayarlıyor. Maksimum parlaklık, olağanüstü derinlik ve ayrıntı için her zamankinden daha yüksek.

Geleneksel Edge LED Arka Aydınlatma
Derin siyahlar ve parlak vurguları tam olarak görüntüleyemez.
Tek sıra LED, tüm görüntü boyunca ışığı dengelemeye çalışır. Karanlık kısımlar yeterince karanlık, parlak kısımlar yeterince parlak değildir; ayrıca parlama yapma olasılığı daha yüksektir.

Full Array LED Arka Işık
Daha parlak vurgular, daha derin siyahlar.
LED’lerin yoğunluğu sahneye göre ayarlanabilir. Işığın gerekli olduğu yerde ışık, karanlığın gerekli olduğu yerde karanlık.

Cognitive Processor XR™
İnsanların dünyayı gerçekten nasıl gördüğünü anlayan bilişsel zekaya sahip dünyanın ilk görüntü işlemcisi. Cognitive Processor XR™ işlemcili BRAVIA, sizi sahnenin daha da derinlerine çeken, yepyeni bir izleme deneyiminin kapılarını açar.
Daha geniş ton ve doygunluk, canlı tonlar ve gerçekçi dokularla, güzel ve doğal renklerden oluşan daha da geniş bir renk paletini keşfedin.
Cognitive Processor XR™, büyük miktarda görüntü verisine erişerek yükseltilmiş görüntü kaynaklarıyla kayıp ayrıntıları ve dokuları akıllı bir şekilde yeniden üretir.
XR Motion Clarity™, sahne verilerini analiz ederek hızlı hareket eden sahnelerde dahi bulanıklık olmadan, ekrandaki aksiyonun akıcı, parlak ve net kalmasını sağlar.
XR Contrast Booster ile, parlak alanlar daha parlak, karanlık alanlar daha karanlıktır ve kayıp vurgu veya gölge ayrıntıları olmadan sahnelere derinlik eklenir.

Genişletilmiş renk hacmi ile artık her gölgeyi ve tonu görün
Gerçek dünyada görülen ince detaylarla üretilen bir milyardan fazla renk. Cognitive Processor XR™ tarafından desteklenen XR Triluminos Pro™ özellikli Full Array LED’imiz her ayrıntıda doğal gölgeler sunuyor.

Senkronize. Ses ve görüntü harmonisi.
Hareketle mükemmel bir şekilde eşleşen sesi doğrudan ekrandan duyun. Cognitive Processor XR™, daha hassas ses konumlandırmasıyla her türlü sesi sürükleyici hâle getiriyor.

Gördükleriniz duyduklarınızla eşleşir
Acoustic Multi-Audio™ ile ekran kenarının arkasına dikkat çekmeyecek şekilde yerleştirilmiş ses konumlandırmalı tweeter’lar sayesinde ses sahnedeki doğru yerden geliyormuş gibi hissedilir ve görsellerle tam olarak eşleşir. Sesin ekranın altından geldiği geleneksel TV’lerden çok daha sürükleyicidir.

İzlemek istediğiniz her şey tek bir yerde
Akış hizmetlerinizdeki 700.000’den fazla film ve TV programına tek bir yerden ulaşabilir ve ilginizi çeken konulara ve türlere göre düzenleyebilirsiniz.

Tek Parça. Minimalist. Sürükleyici.
Minimalist Tek Parça tasarımımız, ekranı ve çerçeveyi tek bir parçada birleştirerek gürültüyü en aza indirir ve izleme deneyiminizi en üst düzeye çıkarır. 
Olağanüstü incelikte alüminyum ile oluşturulan birinci sınıf tasarım, gözlerinizi önemli olan şeye, yani görüntüye odaklar

Çevre dostu özelliklerle tasarlandı
BRAVIA™, yüksek görüntü ve ses kalitesini bir araya getiriyor. Ayrıca yeni ECO Dashboard TV Uygulaması ile düşük enerji tüketimi sağlıyor, TV kasasının genelinde sıfırdan plastik kullanımını yaklaşık %60 oranında, paket boyutunu %15 ve toplam ağırlığı %12 oranında azaltmak gibi çevresel etkiyi indirgemeye yardımcı önlemlere önem veriyor.

Tüm tasarruf ayarlarınız tek bir yerde
Eco Dashboard, tasarruf ile ilgili tüm ayarları tek bir yerde tutar ve bunları ayrı ayrı veya tek seferde değiştirmeyi kolaylaştırır.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.