TR EN
PRO AV

SONY FWD75X80L

SONY FWD75X80L

75” BRAVIA 4K HDR Ekran, Google TV

Günlük eğlence dozunuzu artırıyoruz. Karşınızda Sony BRAVIA X80L TV.
Ultra geniş Triluminos Pro renk paletimize sahip olan X80L'de diğer ekranlarda göremeyeceğiniz gölgeleri ve tonları göreceksiniz.

İçeriği gerçek zamanlı olarak analiz eden ve ekrandaki tüm görüntüleri iyileştiren X1 İşlemcimiz, parlak ve renkli görüntülerin arkasındaki güçtür.

Benzersiz X-Balanced Hoparlör Ünitemiz, güçlü bas ile birlikte heyecan verici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunar.

Ekrandaki görüntülere odaklanmanızı sağlayan zarif Flush Surface kenarları sayesinde minimalist ve zamanın ötesinde bir tasarımla tüm iç mekanlara uyum sağlar.

Google TV üzerinden kişisel ilgi alanlarınıza uyacak şekilde konulara ve türlere ayrılmış 700.000'den fazla film ve TV programına erişim sağlayacaksınız.

Yeni özel Oyun Menümüz oyun performansını hızlı bir şekilde optimize etmenize olanak tanır. Hareket Bulanıklığını Azaltma, Siyah Dengeleyici ve Nişangah (altı farklı stilde mevcuttur) ayarı mevcuttur, oyunda daha fazla ayrıntı görmeniz gerektiğinde görüşünüzü en üst düzeye çıkarmanıza ve bir hedefe odaklanmanız gerektiğinde en aza indirmenize olanak tanıyan Özelleştirilir Ekrana sahiptir.

Yeni BRAVIA serimizle %32'ye kadar daha fazla enerji tasarrufu yapabilirsiniz! Yeni ECO Dashboard ile tüm eko ayarlarınıza sezgisel ve kullanıcı dostu olan tek bir bölümden ulaşabilirsiniz, böylece güçlük çekmeden ve teknik jargona ihtiyaç olmadan enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz.

TRILUMINOS PRO ile gerçek dünyayı evinize getiren renkler
4K HDR Processor X1™ ve geniş renk paneli sayesinde milyarlarca rengi ekranda gerçek dünyada olduğu gibi görün.

Otomatik HDR Ton Eşleme
Otomatik HDR Ton Eşleme, ilk PS5™ kurulumunuz sırasında HDR ayarlarını anında optimize eder. Karanlık gölgelerde ve parlak vurgularda bile ince ayrıntıları ve gerçek renkleri göreceksiniz

4K HDR İşlemci X1
Sony’nin güçlü 4K HDR İşlemci X1 donanımı, dikkat çekici ölçüde gerçekçi 4K HDR görüntü kalitesi için rengi, netliği ve kontrastı geliştirir.

Otomatik Tür Seçimi Görüntü Modu
BRAVIA™ gecikmeyi en aza indirmek ve yanıt hızını en üst düzeye çıkarmak için PS5™ ile otomatik olarak Oyun Moduna geçer. Film izlerken daha etkileyici sahneler için Standart Moda geri döner.

Ne izlerseniz izleyin daha net bir görüntü sunar
2K ve HD'deki en sevdiğiniz içerikler de 4K kalitesine yakın bir şekilde yükseltilir. 4K X-Reality™ PRO ürünümüz eksik verileri yeniden oluşturmak için benzersiz bir 4K veritabanı kullanır

Oyun Menüsü - Tüm oyun ayarlarınız için tek bir yer
Oyun durumunuza, ayarlarınıza ve yardımcı işlevlerinize detaylı ayar yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kolaylık ve rahatlık sağlayan gerekli tüm özellikler parmaklarınızın ucunda.

Hızlı aksiyon sahnelerinde bile her şeyi görün
Motionflow™ XR, fazladan kareler oluşturur ve orijinal karelerin arasına ekler. Her saniye görülen daha fazla görüntü ile hareketler daha akıcı ve nettir.

Flush Surface.
Büyüleyici görüntüleme.
Benzersiz Flush Surface tasarımımız, TV'ye temiz ve çağdaş bir görünüm verir. Bu güzel görünüm izleme keyfinizin önüne geçmez

Parlaklık odanıza göre ayarlanarak optimize edilir
Bir ışık sensörü, parlaklığı oda koşullarına göre optimize ederek aydınlık odalarda parlaklığı artırırken karanlık odalarda azaltır, böylece her zaman iyileştirilmiş bir görüntü elde edersiniz.

Tüm tasarruf ayarlarınız tek bir yerde
Eco Dashboard, tasarruf ile ilgili tüm ayarları tek bir yerde tutar ve bunları ayrı ayrı veya tek seferde değiştirmeyi kolaylaştırır.

Daha fazla bas ile mükemmel ses kalitesi
TV'nin inceliğini benzersiz tasarımıyla tamamlayan X-Balanced Speaker™ film ve müzikleri net bir ses ve zengin basla verir.

Odayı dolduran Dolby Atmos® ses
Film müziklerini ve müzik oynatma listelerini daha fazla derinlik, netlik ve ayrıntıyla dinleyin. Dolby Atmos® ciddi anlamda sürükleyici, üç boyutlu ses sunarak sizi daha derine çeker.

İzlemek istediğiniz her şey tek bir yerde
Akış hizmetlerinizdeki 700.000'den fazla film ve TV programına tek bir yerden ulaşın ve ilginizi çeken konulara ve türlere göre düzenleyin.

Sadece ne izlemek istediğinizi söyleyin - Eller Serbest Sesli Arama
Sesli arama ile favorilerinizi daha hızlı bulun. Sadece adını söyleyerek doğrudan bir diziye veya filme erişin ya da "aksiyon filmleri bul" gibi bir sesli aramayla çıkan sonuçlara göz atmayı deneyin. Başlamak için "Tamam Google" demeniz yeterli

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.