TR EN
PRO AV

SONY PCS-A1

SONY PCS-A1

Bu yüksek kaliteli mono mikrofon, çok yönlü (360 derece) alış düzeniyle, bir yönetim kurulu toplantı odasındaki veya toplantı alanındaki her konferans katılımcısının konuşmasını kesin ve net şekilde yakalar.İnce, düşük profil mikrofon bir konferans masasında göze batmadan durur. En iyi sonuç için toplantı katılımcılarının mikrofondan yaklaşık 0,5 - 1,5 m uzakta olması tavsiye edilir. En çok 3 m'ye kadar mesafede de kabul edilebilir ses kalitesi elde edilir. PCS-A1, PCS-XG100, PCS-XG77, PCS-XG80, PCS-XG55, PCS-XL55, PCS-XA55, PCS-XA80 ve PCS-G60DP de dahil olmak üzere Sony Görüntülü Konferans sistemlerinin geniş bir yelpazesi ile uyumludur.

Çok yönlü alış düzeni

Mikrofonun çok yönlü (360 derece) alış düzeni, her yönden gelen sesleri eşit düzeyde yakalar. Bu, birkaç kişinin bir yönetim kurulu toplantı odası masası etrafında oturmuş olduğu toplantılarda net ses sağlamak için idealdir.

Geniş frekans cevabı

14 kHz frekans cevabı, diğer konferans katılımcılarının konuşmaları olağanüstü net bir şekilde duymasını sağlar.

Sony görüntülü konferans sistemleriyle geniş ölçüde uyumluluk

Kablolu mikrofon doğrudan çeşitli Sony görüntülü konferans sistemlerinin ses girişine takılır. PCS-A1, PCS-XG100, PCS-XG77, PCS-XG80, PCS-XG55, PCS-XL55, PCS-XA55, PCS-XA80 ve PCS-G60DP de dahil olmak üzere çoğu Sony Görüntülü Konferans sistemleriyle uyumludur.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.