TR EN
PRO AV

REFLECTA 23174

REFLECTA 23174

Kısa Atımlı için Projektör Duvar Montaj Aparatı

Reflecta'nın tamamen hareket edebilen kısa atımlı projektörler için duvar montaj aparatı "VESTA 120S", 15 kg'a kadar duvara monte projektörler için uygundur.

Kısa mesafeli projektörler, küçük odalar için ideal oldukları için ofislerde ve kamu tesislerinde olduğu kadar evlerde de giderek daha popüler hale geliyor. Yüksek kaliteli teknolojinin zarar görmemesi ve masalarda veya raflarda yer kaybetmemesi için projektörün güvenli ve sağlam bir şekilde montajı vazgeçilmezdir. Kısa atımlı projektör duvar montajı yardımı ile projektör, yerden tasarruf etmek için perdenin üstüne monte edilir.

Reflecta Vesta 120S kısa atımlı projektör duvar montaj aparatı, ağırlığı 15 kg'a kadar olan çoğu kısa atımı projektör için mükemmeldir. Teleskopik kol, projektörün optimum görüş açısı için kusursuz ve kademesiz olarak konumlandırılmasını sağlar. Kolayca ayarlanabilen kollar çoğu kısa atımlı projektöre uyar ve entegre kablo yönetimi temiz bir görünüm sağlar. Beyaz Vesta 120S projektör duvar montajının kurulumu çok kolaydır.

  • Ayarlanabilir uzunluk: 76,4 - 120,7 cm
  • 360 ° dönüş
  • +15°/-15° eğim açısı
  • +15°/-15° dönüş açısı
  • Kablo yönetimi
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait görsel bulunamadı.