TR EN
PRO AV

VADDIO 999-95750-401

VADDIO 999-95750-401

1 / 2,5 tip Exmor R CMOS sensörüyle tasarlanan RoboSHOT Elite kameralar çarpıcı, yüksek tanımlı video görüntü kalitesi sunar. En gelişmiş görüntü sinyali işleme (ISS), düşük ışık koşullarında bile daha iyi ışık toplama yetenekleri, inanılmaz kontrast ve keskin 1080p / 60 video kalitesi sunmaktadır.

RoboSHOT Elite kameralar, videodaki daha koyu veya aşırı parlak alanları daha görünür ve ayrıntılı hale getirerek eşit olmayan aydınlatmalı ortamlar için düzeltmelerine yardımcı olan genişletilmiş geniş dinamik aralığa sahiptir.

YouTube, Livestream ve Facebook gibi popüler uygulamalar üzerinden, konferanslar veya toplantılar gibi canlı olayları paylaşmak için IP akışının (H.264 sıkıştırmalı RTSP veya RTMP formatı) keyfini çıkarın.

Web tabanlı bir kullanıcı arayüzü, IP kamera üzerinden dünyanın herhangi bir yerinden bir web tarayıcısı ile kullanıcıya kamera kontrolü sağlar. IP akışını izlemek için kameranın akış URL'sini herhangi bir standart tabanlı (H.264, RTSP formatı) medya oynatıcısına girmeniz yeterli olacaktır. Uzaktan yönetim, ağ işletim merkezleri ve genel BT kontrolü için mükemmeldir.

Elite RoboSHOT PTZ serisi kameralar, Vaddio’nun endüstri lideri Tri-Synchronous Motion teknolojisi ile donatılmıştır ve kameranın üç ekseninin aynı zamanda ultra yumuşak, doğal kamera hareketi için aynı anda hareket etmesini sağlamaktadır.

RoboSHOT 12E kameralar konferans salonları, derslikler ve geniş bir görüş açısı gerektiren derslik gibi alanlar için önerilir.

Video çıkışları, aynı anda HDMI ve IP (H.264) akışını içerir.

Sistemin HDBaseT Kameralar için OneLINK HDMI Alıcısı, HD video, 100BaseT Ethernet, RS-232 ve tek bir Cat-5e / 6 kablosunda 100 m’ye kadar güç sağlar.

  • 12x Optik Zoom
  • 1 / 2,5 tipi Exmor R CMOS sensörü
  • 70,2 ° yatay görüş alanı
  • Eşzamanlı HDbaseT, HDMI ve IP H.264 akışı
  • Uzaktan IP Yönetimi
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.