TR EN
PRO AV

Nuvo KNXINTFPOINT KNX Bağlantı Terminali

Nuvo KNXINTFPOINT KNX Bağlantı Terminali

Nuvo için KNX InterfacePoint

Nuvo KNX arayüzü, Nuvo player ve KNX arasında çok yönlü bir köprüdür. Nuvo player’ların herhangi bir KNX sistemine entegre etmeyi kolaylaştırır. Kurulumu kolay, keyfi daha kolay olan Nuvo sistemleri her ev için mükemmel uyum sağlar. Ve bu arayüz ile Nuvo tüm ev ses sistemlerini herhangi bir KNX kurulumuna entegre edebilirsiniz.

KNX'in Nuvo Player Portföyü entegrasyonu, ETS programlama yoluyla ve sistem bileşenleri ile tüm KNX tabanlı sistemler, ürünler ve fonksiyonlar arasında çok yönlü bir köprü görevi görerek Nuvo KNX Arayüzü ile birlikte mümkün olur.

KNX ürününün bir düğmesine basılarak, bir kullanıcı Nuvo player cihazlarını zahmetsizce kontrol edebilir. Buna ek olarak, kullanıcı tüm farklı işlevlerden (ses, kaynaklar, ...) durum geri bildirimi görselleştirmesi alacaktır. KNX ile entegrasyon ETS programlaması ile mümkündür. Legrand Integrated çözümlerinden satın alınabilen bir Nuvo KNXINTFPOINT gereklidir.

Diğer özellikler arasında Player Portfolio kontrol yeteneklerine eklenen 4.2.0 sürümü, Maksimum Ses Düzeyi ve Line-In Boost ayarlarının eklenmesi ve Mute butonunu, Play / Pause işlevine ayarlama seçeneği olacaktır. Buna ek olarak, Rusya'daki Wi-Fi kanalları, ABD'deki Deezer müzik akışı hizmeti ve dünya çapında ek bölgelerde Napster akış hizmeti için destek ekler.

  • NUVO'yu KNX sertifikalı ürünlerle entegre etmek için tasarlanmıştır
  • LED gösterge
  • KNX ETS içinde yapılandırma yazılımı
Bu ürüne ait teknik detay bulunamadı.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.
Bu ürüne ait görsel bulunamadı.