TR EN
PRO AV

BRAUN 57651

BRAUN 57651

Gece gündüz gizli avlanma alanı ve mülk gözetimi için mini formatlı vahşi yaşam kamerası
Yaban hayatı kameralarının yardımıyla orman bekçileri ve avcılar avlanma alanları hakkında değerli bilgiler edinirler. Ancak kamera kapanları, tahsis bahçeleri veya garajlar gibi nesneleri izlemek ve hırsızlığa ve vandalizme karşı korumak için de kullanılabilir. Braun İzcilik Kamerası Black200A Mini, çok özel gözetim görevleri için geliştirilmiştir.
Ancak mini kameralarda caydırıcılık ana yön değildir. Bu çok küçük, ultra hafif ve neredeyse kamufle edilmiş kameraların kullanımı, hem gündüz hem de gece süreçleri ve alanları gözlemlemekle ilgilidir. Kameranın özel özelliği, dört adet geleneksel AA pille ve isteğe bağlı olarak iki adet şarj edilebilir 18650 pil veya harici bir 6V 1.5A güç kaynağı ile çalıştırılamasıdır. Pilleri şarj etmek için ayrı bir şarj cihazı gerekmez. Piller, USB-C bağlantısı (5V) ve kameranın bir güç kaynağı ünitesine sahip 6V DC bağlantısı aracılığıyla şarj edilebilir. Ne şarj edilebilir piller ne de piller ve güç kaynağı teslimat kapsamının bir parçası değildir. 18650 piller kullanılarak bekleme süresi yaklaşık iki ay uzatılarak toplamda yaklaşık 8 aya kadar uzatılabilir. Adından da anlaşılacağı gibi Black200A Mini, sadece 115 x 98 x 72 (YxGxD) mm'lik küçük boyutları ve sadece 195 gramlık çok düşük ağırlığıyla öne çıkıyor.
Kullanılan yüksek kaliteli 2 MP CMOS görüntü sensörü, gün boyunca 20 MP'ye kadar görüntü çözünürlüğü ile çok iyi renkli görüntüler sunar. Scouting Cam Black200A Mini ayrıca on dakikaya kadar uzun ve 30 fps'de 1080p Full HD çözünürlüğe sahip videolar sunar. Gün ışığı kaybolur kaybolmaz 32 siyah kızılötesi LED etkinleştirilir ve sahneyi aydınlatır. Teknik nedenlerden dolayı, tüm kayıtlar daha sonra geceleri siyah beyaz olarak kaydedilir ve maksimum gece görüşü ve tetikleme mesafesi geceleri 20 metredir. Tetikleme süresi sadece 0,2 saniyedir.
Braun, Scouting Cam Black200 WiFi Mini'yi sağlam bir muhafazada ve 90° algılama yarıçapına sahip bir PIR hareket dedektörü ve gece çekimleri için 32 siyah IR LED'i (850nm) ile tedarik ediyor. Kompakt ve su geçirmez kamera muhafazası IP66 koruma sınıfına uygundur. Braun İzcilik Kamerası Black200A Mini, mikro SD karta kaydedilen kayıtların görüntü kontrolü için 2,4 inç renkli TFT ekrana sahiptir (maks. 512GB, AVI ve JPG formatı) ve istenen kamera ayarlarını yapmak için.
Oyun kamerası ile faydalı hızlandırılmış kayıtlar (video veya fotoğraf) da mümkündür. Çalışma sıcaklıkları -20 derece ile +50 derece arasında değişmektedir. Ayrıca Braun İzcilik Kamerası Black200A Mini, entegre mikrofona, şifre korumasına ve tarih, saat, ay fazına ve sıcaklığa sahiptir. Teslimat kapsamı ayrıca bir ağaç montajı ve kamerayı bir ağaca sabitlemek için bir sabitleme kayışı içerir. Alternatif olarak, bağımsız olarak bir tripod üzerine veya bir ağaç vidasıyla da yerleştirilebilir.

 

  • sadece 115 x 98 x 72 (YxGxD) mm
  • sadece 195 gram ışık
  • 2 megapiksel CMOS görüntü sensörü
  • 1080p'ye kadar Full HD video çözünürlüğü
  • 20 MP'ye kadar fotoğraf çözünürlüğü
  • PIR hareket dedektörü
  • Gece çekimleri için 32 siyah IR LED (850nm)
  • tetikleme süresi sadece 0,2 saniye
  • gece görüşü ve tetikleme mesafesi 20 metre
  • 2,4 inç renkli TFT ekran
  • mikro SD kartta depolama ( maks. 512 GB)
  • Hızlandırılmış kayıtlar
  • Entegre mikrofon ve hoparlör
  • BRAUN İzcilik Kamerası Black200A Mini, geleneksel AA piller ve 2x 18650 pillerle uyumludur
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.