TR EN
PRO AV

SONY GTKXB60B

SONY GTKXB60B

Bring the dancefloor to life by activating EXTRA BASS™ 1. It enhances the low frequencies of the track, for beats that get everyone moving.Şebeke elektriğiniz yok mu? Dahili şarj edilebilir pil, hoparlör ışıkları kapalıyken ve ses seviyesi 17'deyken partinize 14 saat2 güç sağlar. EXTRA BASS™1 ile son seste ve ışıklar açıkken bile 3 saat3 parti yapabilirsiniz. Piliniz azaldıysa stamina modunu etkinleştirin, piliniz daha uzun süre dayansın (4,5 saate kadar).Elverişli taşıma kolları, GTK-XB60'ınınızı bir partiden diğerine götürmenizi kolaylaştırır.Kablosuz Party Chain ile aynı şarkıyı dinleyin. Bluetooth® teknolojisi ile en fazla 10 uyumlu kablosuz hoparlörü bağlayın; müzik ve ışıkları senkronize ederek herkesin aynı ritimde dans etmesini sağlayın.Birçok ışıktan gelen kulüp stilinde LED aydınlatmayla atmosferi canlandırın. Hoparlörlerin çevresindeki çizgi şeklindeki ışıklar, saf beyazdan gökkuşağına kadar çok renkli desenler içerir. Renkli hoparlör ışıkları, her şeyi arkadan aydınlatır ve flaş ışıklar kulüp stilinde bir flaş efekti sağlar. Işık ekranı, müziğin havasına ve atmosfere uyarak vuruş ritmiyle senkronize olur. Yakın Alan İletişimi (NFC) ve Bluetooth® teknolojisi, kablolu bağlantı ihtiyacını ve karmaşık kurulumları ortadan kaldırır. NFC özellikli cihazınızı hoparlöre dokundurarak hızlı, sorunsuz bir bağlantı kurun ve müzik koleksiyonunuzla akış gerçekleştirmeye başlayın. NFC'niz yok mu? Sorun değil. Bluetooth® ile bağlanın ve müzik keyfini yaşamaya hazır olun.Android için Fiestable, ışık renklerini kontrol etmenizi, ekolayzeri ayarlamanızı veya DJ kontrolünü etkinleştirmenizi sağlar. Sezgisel hareket kontrolü sayesinde bir bilek hareketiyle değişiklik yapın.Sony'nin ses teknolojisi LDAC™, Bluetooth® üzerinden en yüksek kaliteli kablosuz müzik keyfini yaşamanıza olanak sağlar. 3 kat daha hızlı veri iletimiyle LDAC, gelişmiş kablosuz müzik dinleme deneyimi sunar.  Sıkıştırılmış müzik dosyalarınızın kalitesini artırın. Orijinal müzik kaynağı sıkıştırıldığında, sevdiğiniz parçalara ayrıntı ve zenginlik katan yüksek frekanslı öğelerini kaybeder. Dijital Ses Geliştirme Motoru (DSEE) bu öğeleri aslına sadık bir şekilde geri kazandırarak orijinal CD kaydına daha yakın yüksek kaliteli ses üretir.Sony'ye özel ClearAudio+, zengin bir dinleme deneyimi için sesi otomatik olarak ayarlar. Dijital sinyal işleme teknolojileri alanındaki uzmanlığı bir araya getiren ClearAudio+, oyun oynarken, müzik dinlerken veya film izlerken sürekli olarak net, yüksek kaliteli ses sunmak için sesi optimize edebilir.

İşlevler

CD
Yok
DVD
Yok
USB 1
Var (Oynatma)
USB 2
Yok
FM
Yok
AM
Yok
Ses Girişi 1
Var (RCA)
Ses Girişi 2
Yok
Bluetooth®
Var (BT üzerinden iAP)

Girişler ve Çıkışlar

Analog ses girişi
Var (RCA)
Analog ses çıkışı
Var (RCA)
Kompozit video çıkışı
Yok
USB girişi
1
Mikrofon girişi
1

Ses Özellikleri

Müzik ekolayzer
EDM / HIP-HOP / R & B / POP / ROCK / COUNTRY / JAZZ / SALSA / FLAT
Latin ekolayzer
Yok
Afrika ekolayzer
Yok
Futbol modu
Yok
Video ekolayzer
Yok
FIESTA modu
Yok
Bas Güçlendirme işlevi
EXTRA BASS
DSEE ses geliştirme
DSEE (OTOMATİK)
Party chain (Kablolu)
Var
Hoparlör ekleme işlevi (Bluetooth®)
Var
ClearAudio+
Var

Ses Eğlence

Flanger
Var
İzolatör
Var
Yatay kaydırma
Yok
Wah
Var
Sampler
Var

Aydınlatma Efekti

Hoparlör ışığı
Var (Beyaz)
ÇİZGİ IŞIK 
Var
ELEKTRONİK FLAŞ 
Var

Karaoke

Vokal kısıcı
Yok
Tuş kontrolü
Yok
Şarkı Ayırtma
Yok
Puanlama
Yok
Mic Ses
Var
Eko
Yok

Kullanışlı Özellikler

Hareketle kontrol
Yok
Uyku zamanlayıcısı
Yok
Dokunmatik tuşlar
Yok

Güç Tüketimi

Güç Tüketimi (Beklemede)
0,5 W (Eko Bekleme modunda)

Kablosuz Bağlantı

NFC Tek Dokunuşla eşleştirme
Var

Bluetooth®

LDAC
Var
apt-X
Yok
AAC
Var
A2DP (SINK)
Var (Sürüm 1.2)
AVRCP
Var (Sürüm 1.3)
SPP
Var (Sürüm 1.2)

Uygulama

Uyumlu akıllı telefon uygulamaları
Evet (Music Center / Fiestable)

Genel

Taşıma Kolu
Var
Dikey ve Yatay düzen
Var (Her iki yerleşimde de stereo ses)

Ön Hoparlör özellikleri

Tweeter
5 cm x 2 (koni tipi)
Woofer
13 cm x2

Ana Ünite

Ana Ünite Boyutları (GxYxD cm) (Yaklaşık)
264 x 552 x 272 mm
Ağırlık (kg) (Yaklaşık)
8 kg

Çevre dostu ve enerji tasarrufu

Güç Tüketimi (Kapalı Mod)
yok
Güç Tüketimi (Bekleme Modu)
0,5 W
Güç Tüketimi (Ağa Bağlı Bekleme Modu) – Terminaller
1,5 W (Bluetooth®) / 1,5 W (tüm terminaller ve ağlar bağlı*) *Kablolu bağlantılar kablosuz bağlantıları otomatik olarak devre dışı bırakır.
Bekleme Modu Etkinken
15 dakika sonra
Ağa Bağlı Bekleme Modu Etkinken – Terminaller
15 dakika sonra (Bluetooth®)
Kablosuz Ağı/Ağları Açma/Kapatma Anahtarı
“Sony | Music Center” uygulamasını akıllı telefona indirin -- Akıllı telefonu Bluetooth® üzerinden üniteye bağlayın -- Sony | Music Center üzerinden Setting (Ayar) menüsüne girin, ardından Other settings (Diğer ayarlar) - BT Standby (BT Bekleme) kısmına gidin -- “ON” (Açık) veya “OFF” (Kapalı) seçeneğini belirleyin

Renk Seçenekleri

redblueblack
 
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.