TR EN
PRO AV

BRAUN 57667

BRAUN 57667

BRAUN Scouting Cam Black1300

Avlanma alanlarını izlemek ve mülkleri korumak için mükemmel gündüz ve gece kayıt imkanı.

Braun Scouting Cam Black1300, 13 MP CMOS görüntü sensörü sayesinde videoları tam HD ve hatta 4K çözünürlükte ve 48 MP'ye kadar çekebilir.

+++ 120 ° algılama açısına sahip 3 PIR hareket sensörü +++ tetikleme süresi 0,5 saniye +++ 20 m'ye kadar tetikleme mesafesi +++ 2 inç renkli ekran ++ SD kartta depolama (128 GB'a kadar) ++ + yalnızca 264 g ağırlık +++ hızlandırılmış kayıtlar +++ entegre mikrofon ve hoparlör.

Vahşi yaşam kameralarının yardımıyla ormancılar ve avcılar, avlanma alanlarına ilişkin değerli bilgiler edinir. Ancak fotoğraf kapanları, bahçeler veya garajlar gibi alanları gözlemlemek, hırsızlık ve vandalizmi önlemek için de mantıklı bir şekilde kullanılabilir. Braun Scouting Cam Black1300, gözetim görevleri için

özel olarak geliştirilmiştir. 13 megapiksel CMOS görüntü sensörü ile Scouting Cam Black1300, Braun Photo Technik'in vahşi yaşam kamerası serisinin yeni üst modelidir.

Pratik bir montaj kayışı veya teslimat kapsamına dahil olan braket sayesinde, sağlam ve su geçirmez (IP66) vahşi yaşam kamerası istenen yere kolayca takılabilir.

Çalışma sıcaklıkları -10 ° C ile + 60 ° C arasındadır. Bekleme süresi yaklaşık altı aydır. Güç, sekiz adet AA pil ile sağlanır (dahil değildir). İsteğe bağlı olarak, kameraya bir güç adaptörü (dahil değildir) monte edilebilir

Bu ürüne ait teknik detay bulunamadı.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.