TR EN
PRO AV

SONY HT-AX7

SONY HT-AX7

Sinematik ses. Her yerde.
360 Mekansal Ses Haritalama teknolojisine sahip Taşınabilir Tiyatro Sisteminin herhangi bir odaya sinematik surround sesi nasıl getirebileceğini açıklayan videomuza göz atın.

Sesinizi tam uzamsal daldırmaya dönüştürün
HT-AX7, ön ve arkada birden fazla fantom hoparlör oluşturarak sizi uzamsal sese sarmak için 360 Uzamsal Ses Eşleme teknolojisini kullanır. Sadece üç hoparlörü etrafınıza yerleştirin ve tamamen dalmış hissedeceksiniz.

Herhangi bir odayı zengin sesle doldurun
Ses Alanı efekti kapalıyken, üç hoparlörü odanızın köşelerine yerleştirin ve HT-AX7, yüksek kaliteli, odayı dolduran bir sesle mükemmel bir atmosfer yaratacaktır.

Uyum içinde tasarım ve ses
Odanızın düzenini bozacak kablo olmadan, bu hoparlör herhangi bir ev için mükemmel bir ektir. Şık ve çok yönlü tasarımı, şık ve uyumlu bir görünüm için herhangi bir iç dekorla sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.

Boyut olarak küçük, performans olarak büyük
HT-AX7'nin iki ön hoparlörü ve yan tarafında iki pasif radyatör vardır. Ön hoparlörler, güçlü ve net bir ses veren X-Bengeli Hoparlör Üniteleri tarafından desteklenmektedir.

Akılda çevre
Sony'nin ev ses ürünleri sadece mükemmel sesleri için değil, aynı zamanda çevre düşünülerek de tasarlanmıştır. Ürünlerimizde ve ambalajlarımızda daha az işlenmemiş plastik kullanmaya kararlıyız.

Her yerde daha fazlasını deneyimleyin
Nerede olursanız olun, her dinlemeyi bir surround ses deneyimine yükseltin. Hoparlör, tamamen sürükleyici bir Mekansal Ses oluşturmak için birden fazla fantom hoparlör kullanır.

Stereo'yu surround'a dönüştürme
Sony'nin yukarı mikseri, tek tek ses nesnelerini ayırarak ve daha sürükleyici bir dinleme deneyimi yaratmak için yeniden dağıtarak stereo sesi üç boyutlu surround sese dönüştürür. Ayrıca, özel müzik kaynakları olmadan video veya müzik akışı hizmetlerinde stereo içerikten üç boyutlu sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kendini kablolardan kurtar
HT-AX7, ön ve arka hoparlörler arasında kablosuz bağlantıya sahip Bluetooth® özellikli bir cihazdır. Hareket etmek ve hayatınıza ve evinize entegre olmak kolaydır.
Bluetooth® teknolojisi ile HT-AX7'yi cihazınıza bağlamak kolaydır. Kablosuz arka hoparlörler otomatik olarak ana üniteyle eşleştirilir, bu nedenle hoparlörleri odanızın etrafına yerleştirin, oynat düğmesine basın ve dalın.

Mükemmel taşınabilir
HT-AX7 küçük ve pille çalışır, odalar arasında hareket etmeyi, bir arkadaşınızın evine götürmeyi veya tatilde kolaylaştırır.

Kesintisiz ses deneyimi
30 saatten fazla pil ömrü ve 10 dakikalık şarjla 2,5 saatten fazla oyun sağlayan hızlı şarj özelliği ile güç konusunda endişelenmeden en sevdiğiniz içeriğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Sorunsuzca geçiş yapın, zahmetsizce yayın yapın
HT-AX7, aynı anda iki cihaz arasında aynı anda bağlantı kurmanıza ve anında geçiş yapmanıza olanak tanır ve açtığınızda son bağlı cihazınıza otomatik olarak bağlanır.

Herhangi bir odayı zengin sesle doldurun
Ses Alanı efekti kapalıyken, üç hoparlörü odanızın köşelerine yerleştirin ve HT-AX7, yüksek kaliteli, odayı dolduran bir sesle mükemmel bir atmosfer yaratacaktır.

Üçü bir arada - nihai basitlik
Kutudan çıkar çıkmaz kullanıma hazır, arka hoparlörleri ön hoparlöre yerleştirerek şarj edebilirsiniz. Ayrıca, hafif tasarımı ve tek elle taşınabilirliği ile çıkarılabilir arka hoparlörler istediğiniz yere rahatça yerleştirilebilir.
 

Ses Formatları
Sony Home Entertainment Bağlantı - Evet
Bluetooth® (Alıcı) - AAC, SBC
USB - WAV, MP3, WMA

Pil
Pil Ömrü - Yaklaşık 30 saat
Şarj Süresi - Ön Hoparlör: Yaklaşık 4 saat, Arka Hoparlör: Yaklaşık 4,5 saat
10 dakikada Oyun Süresi Hızlı Şarj - Yaklaşık 150 dakika

Ses Fonksiyonu
Ses Efekti - Night Mode, Voice Mode
Ses Modu - Sound Field
Sanal Çevre Teknolojisi - 360 Spatial Sound Mapping
Amplifikatör Tipi - S-Master

Detaylar
Güç Tüketimi (Ön Hoparlör)
Güç Tüketimi (Arka Hoparlör)
Bluetooth® versiyonu - Bluetooth® version 5.2
Bluetooth® Uyum - A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP
Ön Hoparlör boyutu (G X Y X D) - 306 mm x 97 mm x 123 mm
Ön Hoparlör Ağırlığı - 1.4 kg
Arka hoparlör boyutu (G X Y X D) - 122 mm x 39 mm x 122 mm
Arka Hoparlör Ağırlığı - 0.295 kg
Ön Hoparlör boyutunda Arka Hoparlörler (G X Y X D) - 306 mm x 133 mm x 123 mm
Ön Hoparlör Ağırlığında Arka Hoparlörler - 2 kg

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.