TR EN
PRO AV

SONY HT-A5000

SONY HT-A5000

360 Spatial Sound Mapping Dolby Atmos®/DTS:X® 5.1.2ch Soundbar

HT-A5000'in 5.1.2 kanalı vardır: Tepegöz sesi için iki yukarı ateşleme hoparlörü, daha geniş surround için iki ışın tweeter ve üç ön hoparlör ve ayrıca derin bas için dahili bir çift subwoofer. Vertical Surround Engine ve S-Force PRO Front Surround ile Dolby Atmos® ve DTS:X® heyecanının tadını çıkarabilmeniz için etrafınızdan gelen sanal surround ses yaratır.

Sony'nin arka hoparlörleriyle devrim niteliğindeki 360 Mekansal Ses Haritalama teknolojimiz sadece bir ses çubuğundan ve arka hoparlörlerden birden fazla fantom hoparlör oluşturur. Birden fazla fantom hoparlörle4etrafınızdaki her yerde alanınız için en uygun ses alanında düzenlenmiş, bu yeni bir ses hissi. Dolby Atmos® ve DTS:X®'in tüm dramlarını deneyimleyin ve her nefesi, adımı ve kelimeyi filmin içindeymişsiniz gibi duyun.

Geniş bir dinleme alanı, ailenizin ve arkadaşlarınızın aynı ses deneyimini yaşaması için yaşam alanınızın her bölümünü doldurur. Dinleme alanı TV'nin önüyle sınırlı değil, çok daha geniş bir alanı kapsıyor.

Sony'nin sanal surround teknolojisi sayesinde, ses çubuğu sesi dikey alana konumlandırabilir - böylece tavan içi hoparlörlere ihtiyaç duymadan 3D sesi deneyimleyebilirsiniz. Dolby Atmos ve DTS:X'in yanı sıra Vertical Surround Engine, diğer formatlara da daha gerçekçi, çok boyutlu bir ses sağlar.

Yalnızca ön hoparlörleri kullanan Sony'nin benzersiz dijital ses alanı işleme teknolojisi, her iki taraftan da size gelen ses ile surround ses alanını sanal olarak yeniden üretir. Yaşam alanınızı karıştırmadan zengin, sinematik surround sesin keyfini çıkarabilirsiniz.

Güçlü hoparlörler, odanızda net, geniş kapsamlı ses sağlamak için birlikte çalışır. Tepegöz sesi için iki yukarı ateşleme hoparlörü, iki ışın tweeter'ı ve surround için üç ön hoparlör ve gürleyen bas için bir subwoofer.

Edge-AI (Yapay Zeka) kullanan DSEE Extreme™ (Dijital Ses Geliştirme Motoru), sıkıştırılmış dijital müzik dosyalarını gerçek zamanlı olarak yükseltir. Enstrümantasyonu, müzik türlerini ve vokal veya aralar gibi her şarkının bireysel unsurlarını dinamik olarak tanıyan bu ses, daha zengin, daha eksiksiz bir dinleme deneyimi için sıkıştırmada kaybolan yüksek aralıklı sesi geri yükler.

Bas sesi ne kadar derin olursa, hoparlör diyaframı o kadar fazla hareket eder. Bu, tam aralıklı bir diyaframın aynı anda daha yüksek frekansları yeniden üretmesi gerektiğinde faz modülasyonu bozulması adı verilen bir etkiye neden olabilir. Sony'nin benzersiz sinyal işleme teknolojisi, daha net diyalog ve daha yerelleştirilmiş ses için bu etkiyi telafi eder. Modüle edilmiş dalga formundaki iyileştirmeler netliği artırır ve ses bozulmasını önlemeye yardımcı olur.

Yüksek Çözünürlüklü Ses ile sevdiğiniz müziği en üst düzeyde özgünlük ve hassasiyetle deneyimleyebilirsiniz. 360 Reality Audio'u deneyin her yerde sesler ve farklı enstrümanlarla sizi deneyimin merkezine koyan müziği deneyimlemenin yeni bir yolu için.

Gerçek hayattaki renk ve derinliklerle dolu canlı sahneleri görün. Tüm orijinal görüntü kalitesi, HT-A5000 ses çubuğu aracılığıyla oynatıldığında korunur, böylece filmlere tamamen dalmış olursunuz. HT-A5000 en son formatları desteklediğinden oyun oynamak da çok daha heyecan verici ve gerçekçi.

ANA BİRİM BOYUTU - YALNIZCA GÖVDE (G X Y X D) : 1,210 x 67 x 140 mm
ANA BİRİM AĞIRLIK : 6,1 kg
AMPLİFİKATÖR TÜRÜ : Dijital Amplifikatör, S-Master HX
GÜÇ ÇIKIŞI (TOPLAM) : 450 W
SUBWOOFER TÜRÜ : Yerleşik
GİRİŞ VE ÇIKIŞ TERMINALLERİ : Optik-ses girişi, USB tip A, Dosya Sistemi: exFAT/FAT12/16/32, vFAT
IEEE802.11 SÜRÜMÜ : a/b/g/n/ac
BLUETOOTH : Evet
BLUETOOTH® SÜRÜMÜ : Sürüm 5.0
HDCP2.2 : Evet
HDMI GİRİŞ / ÇIKIŞ SAYISI : 1/1 (eARC/ARC)
KULAKLIK : Evet
4K/60P/YUV4:4:4 : Evet
HDR : Evet
DOLBY VISION™ UYUMLU : Evet
HLG (HIBRIT GÜNLÜK GAMA) : Evet
BRAVIA® SENKRONİZASYON : Evet
HDMI CEC : Evet

Ses formatları
HDMI GİRİŞİ : Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD Yüksek Çözünürlüklü Ses, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM
HDMI KULAKLIK : Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD Yüksek Çözünürlüklü Ses, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM
OPTİK GİRİŞ : Dolby Digital, Dolby Dual mono, DTS, LPCM 2ch

USB : DSD (.dsf/.dff ), Wav, Flac, ALAC (.m4a, .mov), AIFF (.aiff, .aif), HE AAC, AAC, mp3, Monkey Audio, WMA, Ogg Vorbis
BLUETOOTH® (ALICI) : AAC, SBC, LDAC
BLUETOOTH® (VERİCİ) : SBC, LDAC

Ses Fonksiyonu
SES MODU : Ses Alanı
SES EFEKTİ : Gece Modu, Ses Modu, Sürükleyici Ses Geliştirme

SANAL SURROUND TEKNEOLOJİ : S-Force PRO, Dikey Surround Motoru, Dolby Hoparlör Sanal, Dolby Surround, Nöral:X

Hoparlör Düzeni
HOPARLÖR YAPISI : 5.1.2ch (Dahili Subwoofer)

Ağ İşlevi
AĞ FONKSIYONU : Chromecast yerleşik, Spotify Connect, Müzik Hizmeti Düğmesi, Google Asistan ile çalışır, AirPlay2

Kablosuz Özellikler
TV KABLOSUZ BAĞLANTISI : Evet
KABLOSUZ SURROUND (ISTEĞE BAĞLI KABLOSUZ HOPARLÖRLERLE) : Evet

Detaylar
GÜÇ TÜKETİMİ : 86 W, 0,5 W'dan az, 3 W'dan az

PlayStation®5 için Özellikler
OTOMATİK HDR TON EŞLEME UYUMLU (GEÇME) : Evet
OTOMATİK TÜR RESIM MODU UYUMLU (GEÇERME) : Evet

Kutuda Ne Var
Uzaktan Komutan
HDMI Kablosu
Ses Kablosu (MINI ↔ MINI)
AC Kablosu

Bu ürüne ait döküman bulunamadı.