TR EN
PRO AV

SONY REA-L0100

SONY REA-L0100

EDGE ANALYTICS (Akıllı Video Analizi Teknolojisi) El Yazısı Lisansı El yazısı çıkarma özelliği, AR (genişletilmiş gerçeklik) teknolojisi sayesinde, konuşmacı nerede duruyor olursa olsun, tahtaya veya ekrana yazılan kelimelerin ya da çizilen şemaların dinleyiciler tarafından tamamen görebilmesini sağlar. Konuşmacı doğrudan tahtanın önünde duruyor olsa dahi, konuşmacının fikirleri, düşünce süreci ve hatta animasyonlu sunumu dinleyiciye tam anlamıyla iletilebilir. İçeriğin, sunum yapan kişinin üzerinde görüntülenmesi sayesinde uzaktan izleyenler ve sunumu daha sonra oynatan kişiler de içeriğe kolayca kendilerini kaptırabilirler.

Kroma anahtarı içermeyen CG Yüzey özelliği, sunum yapanların, özel bir stüdyo veya uzman içerik oluşturucular söz konusu olmadan, son derece etkili destekleyici içerikleri gerçek zamanlı sunabilmesini sağlar.

Kullanıcılar, sunumlarına rahat anlaşılır bir zemin sağlayan özel animasyonlu görüntüleri, hareketsiz görüntüleri ve destekleyici grafikleri kendi başlarına oluşturabilir.

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.
Bu ürüne ait görsel bulunamadı.