TR EN
PRO AV

VADDIO 999-57750-001

VADDIO 999-57750-001

Vaddio PCC Mini

Vaddio PCC Mini, Hassas Kamera Kontrolörü, dört adede kadar IP kontrollü Vaddio kamerayı kontrol etmek için uygun maliyetli ve ergonomik bir joysticktir.

  • Üç yönlü ve profesyonel Hall efektli joystick ile hassas PTZ kontrolü.
  • Kullanıcı tanımlı bir ana konum ve kamera başına dört ön ayar ile dört adede kadar kamerayı kontrol etme.
  • Her yüzeyde stabilite için yumuşak ayaklara sahip düşük profilli, ağır çelik kasa.
  • HDMI çıkışı, seçilen kameradan çözülmüş bir IP akışını görüntüler (kamerada etkinleştirilmelidir).

PCC Mini ile küçük stüdyolar veya maliyet odaklı alanlar için prodüksiyon sınıfı kontrol imkanı sağlayın. Yeni veya mevcut kamera sisteminizle sorunsuz bir şekilde entegre olarak 4 adede kadar uyumlu IP kontrollü Vaddio kamerayı kontrol edebilirsiniz. Genişletilmiş kontrol özellikleri için Vaddio Cihaz Denetleyicisi ile eşleştirin. PCC Mini PoE+ ile çalışır ve kameraların bağlı olduğu Ethernet anahtarıyla veya birlikte verilen PoE+ Orta açıklıklı güç ünitesiyle kullanılabilir.

PCC Mini, video prodüksiyonunuzu hassasiyet ve kolaylıkla geliştirirken, yalnızca minimum masaüstü ayak alanına gerek duyar. Kolay kullanılan joystick, kullanıcıların kamera hareketlerinde ustalaşmasını ve her türlü video etkinliğine prodüksiyon değeri katmasını sağlar. PCC Mini, her kamera için özelleştirilmiş bir ana konumun ve dört adede kadar ön ayarlı (preset) konumun yapılandırılmasını sağlar; bu konumlara kontrol cihazının dört programlanabilir ön ayar butonu ve özel ana konum butonu aracılığıyla kolayca erişilebilir. Bu sayede birden fazla alanı çeşitli açılardan yakalamak kolaylaşır. Vaddio'nun kullanımı en kolay kumanda koluyla prodüksiyonlarınızı bir üst seviyeye çıkarın.

 

 

Derinlik: 12,1 cm (4,8 inç)
Yükseklik: 12,7 cm (5 inç)
Çalışma Sıcaklığı: 32° ila 104°F (0° ila 40°C)
Genişlik: 22,9 cm (9 inç)
3. Taraf Kontrolü: Dahili
Renk: Siyah
Kontrol Yöntemi: Vaddio
Kontrol Tipi: Kamera Kontrolörleri, Joystickler
Giriş Portları: Ağ
Çıkış Portları: HDMI
Güç Kablosu: AB Kablosu, İngiltere Kablosu
Güç Kaynağı: PoE+
Güç Tipi: PoE+

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.