TR EN
PRO AV

Vaddio 999-30232-001

Vaddio 999-30232-001

Profesyonel IP PTZ Kameralı EasyIP 20 Base Kiti – Siyah

EasyIP 20 Base Kit, bir kutuda IP üzerinden AV profesyonel PTZ kamera sistemidir. UC yazılım istemcileri için profesyonel görüntü kalitesi sunar ve video konferansları ağa taşıyarak BYOD (kendi cihazınızı getirin) konferans deneyimini basitleştirir. Bu ağ bağlantılı video yakalama sistemi, toplantı odanızda bir video anahtarına ihtiyaç duymadan dört adede kadar PTZ kamera kullanmanıza olanak tanır. Orta ve büyük alanlarda genişletilmiş ve ağ bağlantılı video ve yayın için basit bir IP üzerinden AV çözümüdür. EasyIP 20 Base Kit, bir EasyIP 20 Kamera, bir EasyIP Kod Çözücü ve bir EasyIP Switch dahil olmak üzere, siparişi kolay tek bir pakette IP üzerinden AV videoya başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

VADDIO Deployment Tool

Tüm Vaddio ürünlerinizi tek bir düğmeye basarak tek bir ekranda görüntüleyerek kurulumları basitleştirir. Deployment Tool, ağdan cihazları seçmek, cihazı yeniden başlatmak, sesi açmak veya sistem güncellemek gibi bir eylem seçmenize olanak sağlar. Uzaktan sorun giderme ve aynı anda yüzlerce cihazda toplu ürün yazılım güncellemeleri yapabilirsiniz.EasyIP 20 Base Kit, siparişi kolay tek bir pakette IP üzerinden AV video yakalama ve akışa başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

  • Orta ve büyük odalarda esnek konfigürasyon için tasarlanmıştır
  • Bir EasyIP (Ağ PoE +) ve bir HDMI video çıkışı
  • 20x zoom, Tri-Synchronous Motion, Gelişmiş Geniş Dinamik Aralık
  • Önde gelen web hizmetlerine USB 3.0 bağlantısı sağlar: Teams / Skype for Business, Zoom, WebEx, BlueJeans, Google Meet ve diğerleri
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.