TR EN
PRO AV

SONY ZRD-VP23EM

SONY ZRD-VP23EM

Crystal LED VERONA
Zorlu sanal üretim uygulamaları için ideal olarak uygun olan en yeni nesil VERONA modüler Kristal LED videowall, gerçekten etkileyici parlaklık ve netlikle nefes kesici görüntüler sunar.
VERONA'nın olağanüstü siyah seviyeleri, düşük yansıma, yüksek parlaklık, geniş renk gamı ve yüksek yenileme hızının yanı sıra kurulum dostu özellikleri, içerik oluşturucuların her ölçekte sürükleyici ve gerçekçi görsel deneyimler oluşturmasını sağlar.

Sinema filmi üretimi, yaratıcı teknoloji ve eğlencede küresel bir lider olarak, endüstri ve yaratıcı liderlerle yakın bir şekilde çalışarak Sony, sanal üretimin heyecan verici olasılıklarını ve teknik zorluklarını anlıyor. Endüstri içgörüsü ve teknolojik yeniliğin bu eşsiz kombinasyonu, Crystal LED teknolojisinin şimdiye kadarki en gelişmiş ifadesi olan VERONA'yı yaratmamızı sağladı ve içerik oluşturuculara ve sanatçılara yeni nesil sanal üretim için benzersiz bir ifade tuvali verdi.

Crystal LED VERONA, sanal üretim için ilgi çekici bir seçimdir. Olağanüstü siyah seviyeleri, düşük yansıma, yüksek parlaklık, geniş renk gamı ve Kristal LED'in yüksek yenileme hızı, içerik oluşturucuların gerçekçi dijital zeminleri gerçekleştirmesini sağlar ve canlı oyuncuların yeşil ekranların önünde performans göstermesine gerek kalmadan kamerada karmaşık çok elemanlı çekimlerin oluşturulmasını önemli ölçüde basitleştirir.

Derin, gerçekçi siyah seviyelere ulaşmak, sanal üretim iş akışındaki en kalıcı zorluklardan biridir. LED videowall düşen diğer kaynaklardan gelen olay ışığı, sanal arka planlarda yetersiz siyah seviyelerine neden olabilir ve post prodüksiyonda maliyetli düzeltme gerektirebilir. VERONA, eşsiz siyah seviyelerine ulaşmak için Sony'nin yeni geliştirilen Derin Siyah ve Yansıma Önleyici Yüzey Teknolojilerini kullanıyor ve gerçek ve sanal öğelerin inanılmaz derecede doğal, gerçekçi bir şekilde karıştırılmasına izin veriyor.

Crystal LED VERONA için gelişmiş yüzey teknolojisinin geliştirilmesi, farklı aday malzeme ve tekniklerin kapsamlı bir değerlendirmesini talep etmiştir. Önemli bir zorluk, güçlü stüdyo aydınlatmasının parıltısı altında panel yüzeyinden yansımaları en aza indirirken benzeri görülmemiş siyah seviyeler, son derece yüksek parlaklık ve geniş bir sinematik renk gamı elde etmekti. Başarılı sonuç, Sony'nin ekran yüzey işlemleri ve optik mühendisliği konusundaki kapsamlı mirası ve teknik bilgisi ve endüstri lideri malzeme satıcılarıyla olan yakın ilişkilerimiz ile mümkün olmuştur.

VERONA, DCI-P3 renk gamının %97'sinden fazlasının* doğru bir şekilde yeniden üretilmesiyle tamamlanan 1.500 cd/m2*'lik son derece yüksek ekran parlaklığı ile sanal üretim talepleri için ideal olarak uygundur.

Bir LED ekranın yenileme hızı çok düşükse, sanal üretim için kullanılan günümüzün yüksek kare hızı kameralarında özellikle fark edilen titremeye ve dikkat dağıtıcı tarama çizgisi artefaktlarına neden olabilir. VERONA, 7.680Hz'e kadar son derece yüksek yenileme hızlarına sahip yüksek performanslı LED sürücü IC'leri (Entegre Devreler) kullanır - bu, piyasada bulunan diğer LED videowall çözümlerinden önemli ölçüde daha büyüktür.

VERONA, sistem entegratörlerine ve kiralama uzmanlarına olağanüstü kurulum özgürlüğü sağlar. Modüler LED panellerin özel becerilere veya maliyetli jiglere ve diğer karmaşık ekipmanlara ihtiyaç duymadan kurulumu kolaydır.

VERONA, LED videowall yapımı sırasında tek tek kabinler birleştirildiğinde maliyetli kazara hasar risklerini en aza indirmek için koruma önlemlerine sahiptir. Ayrıca her modül, LED'lerin yerininden çıkmasını veya hasar görmesini önleyen LED yüzey korumasına sahiptir.

Pahalı kesinti süresi, hiçbir sanal üretim tesisinin karşılayamayacağı bir lükstür. VERONA, basit bakım için zaman kazandıran özelliklere sahip teknik ekipler üzerindeki baskıyı azaltarak kolay bakım için tasarlanmıştır.

Elektrik gücü tüketimi, herhangi bir sanal üretim tesisi için günlük işletme maliyetlerine önemli bir katkıda bulunur. VERONA, enerji tasarruflu süper ince LED devrelerini gelişmiş Sony güç kontrol teknolojisi ile birleştirerek, geleneksel LED videowall kıyasla tüketimi %30'a* kadar azaltır. *TBD, birim parlaklık başına güç olarak.

Günümüzün sanal üretim iş akışına sorunsuz ve verimli bir şekilde uyacak şekilde tasarlanmıştır. VERONA, önde gelen LED videowall ekran denetleyici şirketleri Brompton ve Megapixel ile tam uyumlu versiyonlarda mevcuttur ve eğitim gereksinimlerini azaltırken çok çeşitli sanal üretim ortamlarına entegrasyonu basitleştirir. Ayrıca, olağanüstü siyah seviyeleri ve çekim sırasında sürekli olarak doğru renk üretimi, post prodüksiyonda daha az ek çalışma anlamına gelir.

Desteklenen Ekran Denetleyicisi : Megapixel HELIOS
Piksel Aralığı : 2.31 mm
Yüzey : Derin Siyah ve Yansıma Önleyici Yüzey Teknolojisi
Çözünürlük (G x Y) : 216 x 216
Parlaklık (maks.) : 1.500 cd/m2
Kontrast Oranı (0 lx) : 1.000.000:1'den fazla
Görüş Açısı (Y/D) : 170°/170°
Renk Gamı 
                   Yaklaşık 88% (BT2020, Δu'v' kapsama alanı)
                   Yaklaşık 98% (DCI-P3, Δu'v' kapsama alanı)
                   Yaklaşık 151% (sRGB, Δu'v' alanı)
Yenileme Hızı: 7.680 Hz
Bağlantı Terminalleri : 1 giriş 1 çıkış (2 x RJ45)
Çalışma Sıcaklığı / Çalışma Nemi : 0 ℃ ila 45 ℃ (32 ℉ ila 113 ℉) / %20 ila 80 (Yoğuşma yok)
Depolama Sıcaklığı / Depolama Nemi : -20 ℃ ila 60 ℃ / %20 ila 80 (Yoğuşma yok)
Güç Gereksinimleri : AC100-240V, 50/60Hz
Güç tüketimi (maks.): 145 W - Kalibrasyon modu : Kapalı veya Overdrive: Açık: Metrekare başına: 580 W
Güç Tüketimi (Kalibre edilmiş %100 parlaklık) : 125 W - Kalibrasyon modu: Kapalı veya Overdrive: Açık: Metrekare başına: 500 W
Güç Tüketimi (Ort. %30 parlaklık): 63 W - Kalibrasyon modu : Kapalı veya Overdrive: Açık: Metrekare başına: 250 W
Boyutlar (G x Y x D) : 500 mm x 500 mm x 93 mm
Ağırlık: Yaklaşık 10,1 kg (M2 başına: Yaklaşık 40,4 kg)
Kendi istifleme / Asma (Maks.) : 14 kabin (7 m) / Maks. 14 kabin (7 m)
Uygulama: İç mekan

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.