TR EN
PRO AV

SONY FWD-77A95L

SONY FWD-77A95L

77 inç BRAVIA 4K HDR QD-OLED Ekran

Sonsuz renkler.
Belirgin Eşsiz kontrast.

Cognitive Processor XR™ ile desteklenen amiral gemimiz OLED, en geniş renk yelpazemizi ve belirgin kontrastı ortaya çıkarır. 4K QD-OLED sayesinde filmler, oyunlar ve daha pek çok türdeki içerik son derece sürükleyici bir deneyime dönüşür. Sinematik ses, doğrudan ekrandan gelir.
En parlak ve en geniş renklerimiz ve tonlarımız, tümü Cognitive Processor XR™ ile desteklenen QD-OLED ekranda en güzel şekilde görünür.
Saf siyahlar, olağanüstü detayları ve derinliği ortaya çıkarır. Cognitive Processor XR™, QD-OLED’in ifade gücünü en üst seviyeye taşır.

Ekran hoparlörü, sinematik ses
Hikayenin ilerlediğini izlerken hareketlere mükemmel bir şekilde uyan sesleri duyarsınız. Tıpkı sinema salonundaki gibi.

En iyi koltuk. Her yerde. Günün her saatinde.
Salonun en sevdiğiniz yeri köşedeki koltuk diye neden izleme zevkinizden ödün veresiniz? BRAVIA CAM™ oturduğunuz yeri algılar ve ayarları ona göre optimize eder.

Oyun zamanı. Yenilmez olun.
BRAVIA XR™ günümüz oyunlarının harika grafiklerini ve seslerini yakalar. Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Tam bir sürükleyici deneyim için PlayStation®5 konsoluyla kullanın.

İzlemek istediğiniz her şey tek bir yerde
Tüm yayın servislerinizde 700.000’den fazla film ve dizi bölümüne göz atın; hepsi bir aradadır, ilgi alanlarınıza dayalı konulara ve türlere göre düzenlenir.
10.000’den fazla uygulama ve oyun hepsi ekranınızda.
Günün popüler filmlerini hemen keşfedin. BRAVIA CORE™ Pure Stream™ ve IMAX® Enhanced’i içeren özel film içeriği hizmetimiz, çarpıcı görseller ve etkileyici sesler sunar.

Apple AirPlay ile uyumlu
iPhone, iPad veya Mac’inizden zahmetsizce akış yapın. Uygulamalardan veya Safari üzerinden film izleyin. Odada bulunan arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşın.

Sadece sesinizle kontrol etmek için Siri’ye sorun
Apple Home sayesinde, HomeKit teknolojisini kullanarak Apple cihazınızdaki Home uygulaması ve Siri’yle Sony’yi kolayca ve güvenli bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Bir kaç basit adımda kurun ve bir dokunuşla ya da Siri’yle kontrol edin.

Google’ın yardımıyla kontrol etmek için sesinizi kullanmanız yeterli
Google’dan sizin için film bulmasını, uygulamalarda yayın açmasını, müzik çalmasını ve kontrol etmesini isteyin. Hepsini sadece sesiniz kullanarak yapabilirsiniz. Hatta sorularınızın cevaplarını alın, akıllı ev cihazlarını kontrol edin ve çok daha fazlasını gerçekleştirin. Başlamak için “OK Google” demeniz yeter.

Görmek istediğiniz şeyi söylemeniz yeter
Sesle arama özelliğiyle favorilerinizi daha hızlı bulun. Adını söyleyerek doğrudan bir programa veya filme geçin ya da örneğin “aksiyon filmleri bul” diyerek sesle arama yapın. Başlamak için “OK Google” demeniz yeter.

Google’dan yardım alarak akıllı evinizi yönetin
Mükemmel izleme ortamını oluşturmak için sesinizi kullanın. Evinizdeki tüm akıllı ev cihazlarını yönetin. Oda sıcaklığını ve aydınlatmayı ayarlayın, kapınızda kimin olduğunu görün ve çok daha fazlasını gerçekleştirin.

Alexa’nızla bağlanın
BRAVIA’nın konforlu eller serbest kontrolü için Alexa özellikli cihazlarınızı bağlayın. Alexa ile açabilir, kanal değiştirebilir, ses seviyesini kontrol edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Chromecast built-in™
Cihazınızdan akış yapın. Film, program, fotoğraf ve başka içerikleri telefonunuzdan kolayca doğrudan yayınlayın.

Zarif ve sade. 
Arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda.
Kompakt boyutta tasarlanan birinci sınıf alüminyum kumandamız, basitleştirilmiş düğmeler ve arka ışıkla kolayca kullanılır; karanlıkta dahi her şeyi görebilirsiniz.
“OK Google, uzaktan kumandamı bul” demeniz veya ekranın yan tarafındaki düğmeye basmanız yeterlidir. Yerini hızlıca bulabilmeniz için uzaktan kumanda ses çıkarır ve yanıp söner.
Kire ve toza elveda deyin. Daha basık düğmelere ve özel poliüretan kaplamalı düz bir yüzeye sahip olan kumandamız, kolayca silinir ve temiz kalır. Tüm düğmeler özel olarak antibakteriyel malzemeyle kaplanmıştır.
Tek bir dokunuş kadar basit. Tüm bağlı cihazlarınızı akıllı kumandamızla kontrol edebilirsiniz. Talep üzerine video hizmetine tek düğmeyle erişim, programları ve filmleri birkaç saniyede odanıza getirir.

Takipte kalın. Rahat olun.
Daha sakin bir izleme deneyimi için her şeyi daha rahat bir ışıkta görün. Sakin görüntü ayarı, parlaklığın azaltıldığı ve daha yumuşak renklerin ve kontrastın kullanıldığı bir görüntü kalitesi modudur.
Çocuklarınızı bir adım geride tutun. Yakınlık Uyarısı, çocuğunuz için önerilen bir izleme mesafesi ayarlamanızı sağlar ve fazla yaklaştığında çocuğunuzu uyarır.

Kontrolü elinizin altında
Parmak şıklatmak kadar kolay. Hareketle Kontrol, uzaktan kumanda gerekmeden, basit hareketlerle kanal değiştirmenizi ve ses seviyesini ayarlamanızı sağlar.
BRAVIA CAM™ ile eşleştirerek ailenizle ve dostlarınızla daha büyük ekranda konuşun.
Tek bir hareketle gizliliğinizi koruyun. Kamera kapağını kapatmak için BRAVIA CAM™ cihazının üzerindeki düğmeyi kullanmanız yeterli. BRAVIA CAM™ cihazını takmak ve çıkarmak çok kolay.

Bu ürüne ait teknik detay bulunamadı.
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.