TR EN
PRO AV

SONY FW-98BZ50L

SONY FW-98BZ50L

98” 4K HDR BRAVIA

Sony XR işleme özelliğine sahip Sony'nin amiral gemisi profesyonel 4K ekranıyla mutlak görüntü kalitesini deneyimleyin.

En büyük ekran boyutumuzda üstün görüntü kalitesi ve parlaklık
En parlak ve en büyük haliyle BRAVIA. Zorlu profesyonel ortamlarda kusursuz bir şekilde performans göstermek üzere tasarlanan süper boyutlu 98” BRAVIA BZ50L, en son teknolojiye ve kurulum dostu özelliklere sahiptir. 780 nit parlaklık, sinematik renk, kontrast ve büyük bir görüş açısının yanı sıra daha fazla uygulama ve içerik depolamak için iki katına çıkarılmış bellek ile her yönden daha büyük olan 4K HDR profesyonel ekrandır.

Muhteşem 780 nit parlaklık ve daha fazlası
Daha parlak daha iyidir. Yoğun perakende showroomlarında veya kurumsal lobilerde, 98” BRAVIA, ışık dolu alanlarda bile kaçırılmaması gereken olağanüstü 780 nit ekran parlaklığıyla parlıyor. Tam Dizi Yerel Karartma, en yüksek parlaklığı daha da göz kamaştırıcı 1500 nit'e yükseltir.

Yüksek yenileme hızı
98” BRAVIA, eşi benzeri görülmemiş pürüzsüzlük, netlik ve gerçekçilikle hızlı tempolu ekran hareketini ifade etmek için XR Motion Clarity ve Motionflow XR ile birlikte çalışan bir 4K 120Hz panele sahiptir.

Daha zengin, daha yaşam boyu renk
XR Triluminos Pro renk teknolojisi, Sony'nin benzersiz Bilişsel İşlemci XR işlemcisi sayesinde daha da geniş bir şekilde gerçekçi tonlar ve tonlar paletini ifade eder.

Bilişsel İşlemci XR™
Bilişsel zekaya sahip dünyanın ilk resim işlemcisi, insanların dünyayı gerçekten nasıl gördüğünü anlıyor. 98′′ BRAVIA with Cognitive Processor XR™, sizi sahneye daha da derinden çeken benzeri görülmemiş bir izleme deneyimi sunuyor.

Esnek kurulum için profesyonelce tasarlanmış
Diğer sözde profesyonel ekranlar, sonradan akla gelen birkaç ek özelliğe sahip televizyonlardan biraz daha fazlasıdır. 98” BRAVIA, perakende ve kurumsal ortamlarda daha hızlı, daha kolay, daha esnek kurulum için sıfırdan tasarlanmıştır.

Sağlam Kullanılabilirlik
BRAVIA FW-98BZ50L, günlük işleri daha verimli hale getirmek için amaca yönelik uygulamalar ve özelleştirme ayarlama gibi iş için bir dizi yararlı işlev içerir.

Profesyonel Ayarlar
BRAVIA, iş yapmayı daha da kolaylaştırarak ayarları kurumsal veya perakende ortamlarının taleplerine uyacak şekilde ince ayar yapmanızı sağlar. Ekran kamusal alanlarda kullanılırken kurcalamayı önlemek için giriş veya uzaktan kumanda işlevlerini devre dışı bırakın, etiketleri kaldırın ve düğmeleri engelleyin. Ekran ayarlarını özelleştirin ve saklayın, ardından bunları USB flash bellek aracılığıyla ekrandan ekrana kolayca kopyalayın.

Perakende mağazalarında ve kurumsal alanlarda ziyaretçileri dijital reklam ile bilgilendirmek ve yönlendirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yerleşik BRAVIA Signage Free (BSF) yazılımı, BRAVIA'ya kaydığında bir USB bellek belleğe kopyalanan HTML içeriğini, videolarını ve fotoğrafları otomatik olarak oynatır. Bu kadar basit.

Daha kolay buluşun
Google Play Store'dan Google Meet'i edinin ve büyük 98” ekranda kolay görüntülü toplantılar için BRAVIA'yı uyumlu bir web kamerasıyla eşleştirin.

Basit ekran yansıtma
Apple AirPlay ve Google Chromecast için dahili destekle içeriği kendi el cihazınızdan BRAVIA'ya kablosuz olarak kolayca yansıtın.

Esnek içerik düzeni
HTML5 için dahili destek, özel bir set üstü kutuya, medya oynatıcıya veya PC'ye ihtiyaç duymadan etkileşimli tabela içeriğini görüntülemek için BRAVIA'yı kullanmanıza olanak tanır. Ekrandaki içerik, 4K video, hareketsiz görüntüler ve hatta HDMI girişi kullanılarak serbestçe düzenlenebilir.

Hızlıca harika fotoğraflar çekin
Ekran ayarlarıyla oynamayı unutun - yaygara olmadan harika sonuçlar almaya odaklanın. Bir Adım Ayarı, toplantı odası, canlı tabela, doğal tabela ve grafikler dahil olmak üzere ortamınıza ayarlanmış ön ayarlar sunar. Sadece bir ön ayar seçin: BRAVIA resim modunu, girişi, kontrol ayarlarını ve daha fazlasını anında yapılandırır.

Büyük 32GB dahili depolama
Bazı ekranlardaki dahili bellek, işletim sistemi tarafından yenir ve kendi uygulamalarınız ve içeriğiniz için çok az alan bırakır. 98” BRAVIA, dahili depolama 32 GB, uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve dijital tabelaları tutmak için gemide daha fazla alan sağlar.

Yükü hafiflet
98” BRAVIA BZ50L, önceki 100” 100BZ40J modelinden yaklaşık 20kg daha hafiftir ve kurulum ekiplerinin yükünü hafifletir.

Daha güvenli taşıma
Ergonomik olarak konumlandırılmış alt yatay seviyelerin yakalanması kolaydır, bu da kaldırmayı daha kolay ve rahat hale getirir.

Daha kolay erişim
BRAVIA'yı dikey olarak taşıma yeteneği (portre tarzı) asansörler ve merdivenler için daha kolay erişim sağlar.

Yana monte edilmiş terminaller
Ses, video, ağ, kontrol ve USB bağlantı noktaları dahil olmak üzere tüm sinyal bağlantıları, kurulumu basitleştirmek için ekranın yan tarafına monte edilir.

İnce logo konumlandırma
Sony logosu, ekranın güzel ince 20 mm çerçevesinin kenarına gizlice yerleştirilebilir. Bu nedenle, kitlenizi sürükleyici, süper boyutlu görüntülerden uzaklaştıracak hiçbir şey yoktur.

Portre ve eğim
BRAVIA'yı, daha da fazla esneklik için -15 ila +20 derecenin üzerinde bir eğim aralığı ile herhangi bir kurumsal veya perakende alanına uyacak şekilde dikey veya yatay yönde kurun.

Ekran Boyutu : 98"
Parlaklık (cd/m²) : 780
Dinamik Kontrast Oranı : 700,000 : 1
Ekran Çözünürlüğü (Y x D, piksel) : 3840 x 2160
HDR (Yüksek Dinamik Aralık) Uyumluluğu : Evet (HDR10,HLG,Dolby Vision)
En Boy Oranı : 16:9
Portre/Tilt Uyumluluğu : Evet
Ekran Tipi : LCD
Aydınlatma Tipi : Direct(Full Array LED)
TRILUMINOS Ekran Tipi : XR Triluminos Pro
Renk Gamı (DCI-P3) : 95%
Resim İşlemcisi : Cognitive Processor XR
Çalışma Süresi : 24/7
Görüş Açısı (Sağ / Sol / Yukarı / Aşağı) : 178 (89 / 89)derece
Video İşleme : XR 4K Upscaling
Hareket Geliştirici : XR Motion Clarity
HDMI Sinyali : 4096x2160p(24,60Hz), 3840x2160p(24,30,60Hz), 1080p(24,30,60Hz), 1080i(60Hz), 720p(24,30,60Hz), 480p
Hoparlör Pozisyonu : Aşağı Açılı & Yan Arka
Ses Gücü Çıkışı : 10W + 10W + 10W + 10W
Profesyonel Mod : Evet
HDMI Otomatik Açılma : Evet
HTML5 Platformu : Evet
Multicast / IPTV : Evet
İşletim Sistemi : Android
Dahili Depolama : 32GB
Wi-Fi Direct : Evet
Wi-Fi Sertifika : Evet
Yerleşik Wireless LAN : Evet Entegre
USB Yürütme Kodekleri : MPEG1:MPEG1 / MPEG2PS:MPEG2 / MPEG2TS (HDV,AVCHD):MPEG2,AVC / MP4 (XAVCS):AVC,MPEG4,HEVC / AVI:Xvid,MotionJpeg / ASF (WMV):VC1 / MOV:AVC,MPEG4,MotionJpeg / MKV:Xvid,AVC,MPEG4,VP8.HEVC / WEBM:VP8 / 3GPP:MPEG4,AVC / MP3 / ASF (WMA) / LPCM / WAV / MP4AAC / FLAC / JPEG
Ekranda Saati : Evet
Uyku Zamanlayıcı : Evet
Açık / Kapalı Zamanlayıcı : Evet
Yerleşik Chromecast : Evet
Apple AirPlay : Evet
IP Kontrolü : Evet
RS-232C Kontrolü : Evet
HDMI-CEC : Evet
HDCP : HDCP2.3 (HDMI 1 / 2 / 3 / 4)
Kompozit Video Giriş : 1 x (Yan, Mini jak)
HDMI Giriş : 4 x (Yan)
Analog Ses Giriş : 1 x (Yan)
Dijital Ses Çıkışı : 1 x (Yan)
​USB Bağlantı Noktaları : 2 x (Yan)
Ethernet Giriş : 1 x (Yan)
VESA® Delik Aralığı (G x Y) : 600 mm x 400 mm
Güç Tüketimi : 505 W
Güç Tüketimi (Bekleme Modu) : 0.5 W
Standsız Boyutu (G x Y x D) : 2199 mm x 1255 mm x 85 mm / Standsız Ağırlık : 67.2 kg
Standlı Boyutu (G x Y x D) : mm x mm x mm / Standlı Ağırlık : kg
Ambalaj Boyutu (G x Y x D) : 2330 mm x 1394 mm x 283 mm / Ambalajlı Ağırlık : 91 kg

Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.