TR EN
PRO AV

VADDIO 999-85820-000

VADDIO 999-85820-000

EasyIP CeilingMIC D, düz çizgiler ve kaliteli akustik kumaş kaplamaya sahip şık tasarımı ile çoğu iç mekanla uyumludur. Başüstü mikrofonlar, özel bir kurulum için masa mikrofonlarına harika bir alternatiftir. Tavana monte mikrofonlar, konferans odanızda veya toplantı alanınızda temiz bir görünüm oluşturur ve masalardaki karmaşasını ortadan kaldırır. Vaddio'nun EasyIP CeilingMIC D'si, asma tavan ve açık tavan ortamları için de idealdir.

360 derecelik tam ses toplama ile bir EasyIP CeilingMIC D, ortalama boyutta bir toplantı odası masası için mükemmel kapsama alanı sağlar. Birden fazla tavan mikrofonu ile daha geniş alanlarda tüm toplantı katılımcılarının net bir şekilde kaplandığından emin olun - mikrofon sayısı yalnızca ağ anahtarı bağlantı noktalarının kullanılabilirliği ile sınırlıdır. Ücretsiz Dante Controller yazılımıyla mikrofon yönlendirmesini ve sistem yapılandırmasını merkezi olarak yönetin.

Her bir EasyIP CeilingMIC D ünitesi, tek bir askılı muhafaza içine yerleştirilmiş üç mikrofon öğesinin performansını sunar. Her bir tek yönlü kardioid mikrofon elemanı, eşitleme, filtreleme ve otomatik gain kontrolü (AGC) dahil olmak üzere entegre yankı iptali ve Dijital Sinyal İşleme (DSP) ile donatılmıştır. Arayüz kutusundaki DSP, AEC referansını uzak uçtan alır ve bireysel mikrofon öğelerine uygular, böylece konferans görüşmeleri konuşmanın her iki ucunda da kristal netliğinde olur. Vaddio’nun masaüstü yapılandırma aracıyla DSP’yi kolayca yapılandırın ve ince ayar yapın.

Tak ve çalıştır tasarımıyla kurulum, ağ anahtarı PoE bağlantı noktası ile EasyIP CeilingMIC D mikrofon alıcısı arasına bir Cat-5e kablosu bağlamak kadar basittir. Güç, kontrol ve ses tek bir kabloyla birleştirilmiştir.

CeilingMIC askılı, 3 ft. (0,9 metre) ayarlanabilir askı kablosu içerir ve standart bir RJ45 jak bağlantısı ile, askı arabirim kutusundan toplam 15 ft. (4,6 metre) uzunluğa kadar uzatılabilir.

  • Renk: Siyah
  • Sertifikalar: CE Onaylı, FCC Onaylı, TAA Uyumlu
  • Sinyal Türü: Ses
  • Çalışma Sıcaklığı: 32 ° - 104 ° F (0 ° - 40 ° C)
  • Kolay sistem yönlendirmesi için Dante ağ bağlantılı ses sinyali
  • 360 derece kapsama için üç öğeli dizi başlığı
  • Tasarım, özel tavan düşme kablo uzunluğu ve kolay kurulum sağlar
  • Yerleşik dijital sinyal işlemcisi (DSP)
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait görsel bulunamadı.