TR EN
PRO AV

SONY STR-DH590

SONY STR-DH590

5.2ch Home Theater AV Receiver with Bluetooth®
Yüksek Dinamik Aralık (HDR) sinyal geçişi desteği ile, inanılmaz görüntü kontrastı ve parlaklık artışının keyfini çıkarın. Ek gölge ayrıntıları ve vurgular ile görüntüdeki ayrıntılar daha da iyileştirilir ve renkler hayat bulur. HDR10, HLG (Hibrit Log-Gama) ve Dolby Vision™ gibi en yeni HDR standartları desteklenir.Kaynaktan ekrana 4K kalitesini koruyun. 4K geçiş özelliği, görüntü kalitesinden ödün vermeden verileri alıcıya aktarır ve HDCP 2.2 ile uyumludur.Sinemayı evinize getiren 5.1 kanal surround hoparlör sistemi ile kendinizi filmin aksiyonuna kaptırın.Bluetooth® üzerinden sadece STR-DH590 bağlanıp tüm favori parçalarınızı çalmakla kalmaz, aynı zamanda Bluetooth® Standby ile alıcınızı doğrudan eşleştirdiğiniz akıllı telefon veya tablet ile açabilirsiniz.Küçük odalar için ideal olan S-Force PRO Front Surround, yalnızca iki hoparlör kullanarak sanal bir surround akustik alanı sunar. Dijital Sinema Otomatik Kalibrasyonu (DCAC), hoparlörlerinize göre nerede oturduğunuza dayanarak sesi otomatik olarak optimize eder ve ev sineması sisteminizden en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olur.Orijinal CD formatının arkasındaki şirketler olan Sony ve Philips ortaklığında Yüksek Çözünürlüklü Ses için geliştirilen DSD, ses yakalamak ve çalmak için devrim niteliğinde bir yöntem sunuyor. CD'nin 64 katı örnekleme frekansı.Yüksek Çözünürlüklü Ses sayesinde CD'den kaliteli stüdyo kalitesindeki sesin en küçük ayrıntılarının keyfini çıkarın. Müzik tutkusu, sinyalden hoparlöre kadar her bileşeni bir araya getirerek sanatçı karşınızdaymış hissi uyandırır.

Amplifikatör

Amp. Sayısı Kanallar
5
Kod Çözülebilecek Kanal Sayısı
5,1 kanal
Güç Çıkışı
145 W (6 ohm, 1 kHz, 1 kanal THD %0,9)
Hoparlör Empedansı
6 - 16 ohm
Ses Alanı
2 Kanal Stereo, Doğrudan, Çoklu Kanal Stereo, HD-D.C.S., Salon (Büyük Salon), PLII Film, Ön Surround, Caz Kulübü, Canlı Konser (Canlı Salon), Stadyum, Spor, Ses Geliştirici, PLII Müzik, Kulaklık 2 kanal

Video Özellikleri

HDMI® Aktarımı
Evet (HDR10, HLG, Dolby Vision™ Uyumlu)
Ses Dönüş Kanalı
Var
HDMI® Aktarımı
Var
HDMI® üzerinden 3D
Var
4K 60p 4:4:4 Desteği
Var
A/V SYNC
Var (Sabit)
BRAVIA® SYNC™ (CEC Kontrolü)
Var

Ses Özellikleri

TV SES SEVİYESİ OFSETİ
Var

Otomatik Hoparlör Kalibrasyonu

Kalibrasyon Özellikleri
D.C.A.C., Kalibrasyon Mikrofonu (Mono)

Tuner Özellikleri

FM/AM
Evet/Hayır
Ön Ayarlı Kanal (FM/AM)
TTL30 (30 / - )
RDS
Var

Arayüz

Giriş ve Çıkış Terminalleri
İsteğe Bağlı Ses Girişi (1), Koaksiyal Ses Girişi (1), Analog Ses Girişi (4), Ön Çıkış Subwoofer (2), Kulaklık Çıkışı (1), USB (Yalnızca güç kaynağı için)
Hoparlör Çıkış Terminalleri
Ön, Merkez, Surround

HDMI için Kod Çözme Formatı

HDMI için Kod Çözme Formatı
DSD, Dolby® Dijital, Dolby® Çift Mono, DTS-HD Master Audio™, DTS-HD Yüksek Çözünürlüklü Ses, DTS®, DTS 96 / 24

Ağ Bağlantıları

Ağ özellikleri
Bluetooth® Alıcı

Genel Özellikler

Otomatik Bekleme Modu
Var
GUI (Grafik Kullanıcı Arayüzü)
Var
Güç Gereksinimi
AC 230 V 50 / 60 Hz

Boyut ve Ağırlık

Boyutlar (G x Y x D mm)
430 x 133 x 297 mm
Ağırlık (kg)
7,1 kg
 
Bu ürüne ait aksesuar bulunamadı.
Bu ürüne ait döküman bulunamadı.