TR EN
PRO AV

SONY VPL-FX500L

SONY VPL-FX500L

Uzun ömür ve düşük bakım masrafı sunan, çok yönlü ve ultra parlak BrightEra 3LCD 7000 lümen kurulum projektörüKurulum yapan kişiler, çok geniş lens kaydırma ayarına ve değiştirilebilir lenslere sahip olan bu projektörü, montaj ve bağlantı düzeneklerini yeniden kullanarak zorlu yerlere kolayca yerleştirebilir. VPL-FX500L çok esnek olup mevcut birçok farklı ekipmanın yerini alabilir. Olağanüstü görüntü kalitesi, Sony’nin 3LCD-BrightEra teknolojisinin sunduğu birçok avantajdan yalnızca bir tanesidir. UV ışığın etkilerini azaltarak panel ömrünü uzatır, görüntüyü parlaklaştırır ve renk oluşturmayı iyileştirir. 
Bakım mutlak olarak minimum düzeyde tutulur. Otomatik lamba değiştirme, lamba ömrü sona erdiğinde, hali hazırda bulunan başka bir lambanın kullanıma sunulduğu anlamına gelir. 
Senkron lamba ve filtre değiştirme dönemleri, gereken bakım ziyareti sayısını yarıya indirir. Yüksek görüntü kalitesi ve düşük bakım maliyetleri sunan VPL-FX500, yüksek parlaklık oranına bir projektöre ihtiyaç duyulan mekanlar için mükemmel tercihtirBrightEra TeknolojisiSony'nin BrightEra Panel Teknolojisi, daha doğru renk oluşturma, daha yüksek parlaklık ve daha uzun kullanım ömrü, dolayısıyla daha düşük Toplam Sahip Olma maliyeti sunarUltra Yüksek ParlaklıkYüksek ortam ışığında net bir görüntü için ultra yüksek parlaklık. Geniş mekanlar için idealStandart olarak Geniş Yakınlaştırma AralığıStandart lens, ekranın yakınına veya uzağına kurulabilen projektör konumlandırmasından daha fazla esneklik için geniş yakınlaştırma özelliğine sahiptir.Geniş Lens Kaydırma AralığıGeniş lens kaydırma aralığı, projektörün tavana daha yakın şekilde veya tavan engellerini önlemek için yatay bir uzaklığa konumlandırılabileceği anlamına gelir

No technical details were found for this product.
No accessories for this product were found.
The document for this product was not found.
No images of this product were found.