TR EN
PRO AV

SONY VPL-FHZ700L

SONY VPL-FHZ700L

Dünyanın en parlak* 3LCD projektörü, uzun ömürlü lazer ışık kaynağına sahiptir ve yüksek WUXGA görüntü kalitesi, çok yönlü kurulum seçenekleri ve düşük çalıştırma maliyetleri sunar.

VPL-FHZ700L, olağanüstü görüntü kalitesi ve parlaklığı lazer projeksiyonun güvenilirliği, uzun çalışma ömrü ve düşük çalıştırma maliyetleriyle bir araya getiriyor.

Sınıfında lider 7.000 lümen parlaklıkla net ve daha parlak görüntüler sunan VPL-FHZ700L, nominal 20.000* saat çalışma süresi sağlayan, güçlü ve son derece verimli bir lazer ışık kaynağına sahiptir.

Lambaların ısınması ve soğuması için bekleme süresi olmadığından neredeyse anında açılıp kapanabilir. Uzun ömürlü 3LCD panel ve gelişmiş filtre sistemiyle lazer ışık kaynağı, daha az düzenli bakım gerektirir. Ayrıca geleneksel projektörlerle kıyaslandığında, kullanım ömrü maliyetlerinin azaltılmasına katkıda bulunan bir dizi enerji tasarrufu özelliği de mevcut.

Yüksek parlaklığı ve minimum bakım ihtiyacı, VPL-FHZ700L modelini toplantı odaları ve amfilerden müzelere, sergilere ve perakende satış yerlerine kadar geniş bir uygulama yelpazesinde cazip bir sunum seçeneği haline getiriyor.

Serbest açılı kurulum ve kenar karıştırma gibi kurulumcu dostu özellikler de çok çeşitli kurum, eğitim, kamu sektörü ve eğlence ortamına entegrasyon konusunda yardımcı oluyor.

VPLFHZ700L/B siyah modeldir.

VPLFHZ700L/W beyaz modeldir.

*1 Mart 2014 itibariyle
*2 Otomatik Işık Karartma özelliği etkinken. Gerçek saatler, cihazın kullanıma bağlı olarak değişebilir.

No technical details were found for this product.
No accessories for this product were found.
The document for this product was not found.
No images of this product were found.